| ana112 a întrebat:

Astazi s-a despartit prietenul meu de mine.Ce pot face sa-l uit mai repede?crying

Răspuns Câştigător
| Diiiiaaaa a răspuns:

Buna.Stiu cum te simti.Esti distrusa, mai ales daca il iubeai ult si erati de mult timp impreuna.Stiu ca nu te va ajuta prea mult dar eu zic sa nu asculti muzica trista si sa nu te gandesti prea mult la el.Ia-ti o prietena si vizionati un film.Iesi la un suc, o inghetata! Cauta pe cineva cu care sa faci glume.Incearca sa nu mai vorbesti cu el si sa nu il mai vezi.La mine a functionat.M-am pus pe invizibil pe mess pentru EL si m-a mai bagat cateodata in seama. m-a intrebat daca ''sunt" si daca vreau sa vorbesc cu el dar nu i-am raspuns..Si acum am uitat de el si sunt fericita! Succes :*

7 răspunsuri:
| Smiiilee a răspuns:

Eu zic sa nu te mai gandesti la ceva rau, sa incerci sa fii mai vesela chiar daca e greu, stiu cum e, trebuie sa treci peste, sa te gandesti ca nu e singuru baiat din lume si ca gasesti baieti pe fiecare trotuar. Orkm baieti sunt niste nesimtiti, nu ai ce sa le ceri (la unii).happy

| dya333 a răspuns:

Gaseste-i defecte...

| LollypopMe a răspuns:

Cheama-ti o prietena la tine si vorbiti,uitate la o comedie,joaca-te pe facebook,vorbeste la telefon,pe facebook,pe mess,joaca-te cu animalul tau de companie,uita-te la tv, culca-te unpic, intra pe un sitei si editeaza poze, mananca ceva, fa origami. Daca mai vrei sfaturi iti mai dau! Funda?

| MariaChrii a răspuns:

Mai dar insesibili sunteti mereu funda biata fata sufera si u spui funda poc c draq
fa-ti altprieten ca sa il faci gelos,flecareste cu prietenele,du-te la cumparaturi,asculta muzica ce te relaxeaza, gateste, joaca-te pe afara, plimba-te prin parc, flirteazza cu alti baieti, fa mai multe cumparaturi

| Sprite a răspuns:

Adevarul racoritor de la Sprite este ca nu ai ce face sa il uiti mai repede. Gaseste-ti ocupatii amuzate sa treaca mai usor perioada asta in care o sa te tot gandesti la el. De exemplu, apuca-te de magie! Salacadula Magicabula bididi bodidi BU! happy

| MirisabelleX a răspuns:

Sa te aranjezi si sa-ti faci poze superbe, sa vezi cati pretendenti ai, sa capeti incredere in tine, sa te iubesti mai mult si sa TREACA TIMPUL. Bafta!

| soricik a răspuns:

Gaseste altuuuuuuuuuuuul! 1