Acum ai plecat, ai plecat ii spui ca ti-a fost rau si nu ai mai putut sta la ore , acum nu poate sa-si dea seama cu siguranta daca tie chiar ti-a fost rau sau nu , la muzica o sa te asculte ora viitoare, ar fi bine sa inveti posibil sa te asculte din toata materia daca si testul a fost din toata materia , acum ca ai mers o data de la ore nu are nimic dar sa nu te obisnuiesti cu chiulitul puteai sa ramai si la ora acum ii muzica nu ii f greu si mai repetai in pauza celelalte lectii iti mai aduceai aminte si cu siguranta stiai si la test
Hmm... pai asa am facut si eu odata trebuia sa dau test la istorie si nu mi-am invatat si am folosit scuza ``imi este foarte rau`` si nu am fost la scoala in acea zi
nu o sa fi luata drept ``chiulangie`` pentru ca tu poti sa spui tuturor ca ``ti-a fost rau`` si din acest motiv nu ai putut sta la ore
cat despre mama ta stai linistita o sa inteleaga
bafta :*
Pai daca stam sa ne gandim putin nu esti ca ele, dar nici corecta nu ai fost.Nu te critic pentru ca si eu am avut tentatii sa o mint pe dirginta sa plec acasa, insa am preferat sa stau si sa vad continuarea povestii.Nu are de ce sa te considere nimeni ca esti ca cele 2 odata ce ai fost destul de convigatoare.
Plus ca tu te-ai dus acasa, nu? Daca te-ai fi dus cu colegele tale in parc, atunci ar trebui sa te crezi oarecum chiulangie, dar altfel nu.
Ai facut exact ca si cum ti-ar fi rau deci nu exista probleme, insa te sfatuiesc sa-ti inveti si celelalte lectii caci daca nu ai dat testul e posibil sa te asculte pentru nota:d