| deea_1980 a întrebat:

Astazi trebuie sa dam test la muzica, eu mi-am invatat inainte ultimele 3 lectii, crezand ca o sa ne dea din ele, dar dupa am auzit ca o sa ne dea din toate lectile, adica jumatate de caiet, iar eu nu le stiam pe celelalte foarte bine.Am avut dirigentie si i'am zis dirigintelui ca imi este rau, si mi-a zis sa ma duc acasa.Acum ce o sa ii zic mamei? Am sunat'o si mi-a zis sa imi fac un ceai...etc.Dar nu vreau sa fiu luata drept chiulangie, ca au plecat 2 colege sa se plimbe, si nu vreau sa zica ca sunt ca ele.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pai esti mai rau decat ele.

| fluturas a răspuns:

Acum ai plecat, ai plecat big grin ii spui ca ti-a fost rau si nu ai mai putut sta la ore big grin, acum nu poate sa-si dea seama cu siguranta daca tie chiar ti-a fost rau sau nu happy, la muzica o sa te asculte ora viitoare, ar fi bine sa inveti posibil sa te asculte din toata materia daca si testul a fost din toata materia big grin, acum ca ai mers o data de la ore nu are nimicwinking dar sa nu te obisnuiesti cu chiulitul big grin puteai sa ramai si la orawinking acum ii muzica nu ii f greu tongue si mai repetai in pauza celelalte lectii iti mai aduceai aminte si cu siguranta stiai si la test big grin

| Veve :X a răspuns:

Hmm... pai asa am facut si eu odata whistling trebuia sa dau test la istorie si nu mi-am invatat si am folosit scuza ``imi este foarte rau`` si nu am fost la scoala in acea zibatting eyelashes

nu o sa fi luata drept ``chiulangie`` pentru ca tu poti sa spui tuturor ca ``ti-a fost rau`` si din acest motiv nu ai putut sta la ore happy

cat despre mama ta stai linistita oh go on o sa inteleaga happy

bafta :*

| f a răspuns:

Pai daca stam sa ne gandim putin nu esti ca ele, dar nici corecta nu ai fost.Nu te critic pentru ca si eu am avut tentatii sa o mint pe dirginta sa plec acasa, insa am preferat sa stau si sa vad continuarea povestiibig grin.Nu are de ce sa te considere nimeni ca esti ca cele 2 odata ce ai fost destul de convigatoare.
Plus ca tu te-ai dus acasa, nu? Daca te-ai fi dus cu colegele tale in parc, atunci ar trebui sa te crezi oarecum chiulangie, dar altfel nu.
Ai facut exact ca si cum ti-ar fi rau deci nu exista probleme, insa te sfatuiesc sa-ti inveti si celelalte lectii caci daca nu ai dat testul e posibil sa te asculte pentru nota:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bv asa imi da si mie azi imi da dar... merg la 2-3 ore si la muzicaa ah doamna da sa stiti ca mie rau si la la la