| Ana1837 a întrebat:

Astazi un baiat m-a lasa balta doar pentru ca ploua. As vrea sa i scriu un mesaj prin care sa i dau o maxima referitoare la ce s-a intamplat. Ma poate ajuta cineva?
Dau funda

Răspuns Câştigător
| Ara997 a răspuns:

Si daca e un nemernic si ziua de azi ti-a dat o ocazia s-o aflii, chiar mai conteaza maxima?!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca, nu merita sa-i scrii nici un mesaj, iar daca te mai suna, sa nu-i raspunzi.

| Xdreaper21 a răspuns:

Iti dai seama ca poate masa a luat o umbrela si mai era una pe care a luat-o altcineva
Adica poate chiar nu avea cum sa vina fara sa fie ud fleasca
De exemplu azi am fost la magazin (pana la el fac maxim juma de minut) si cand am ajuns la magazin eram ca la dus
Sa fim putin seriosi adica daca iar fi murit mama tot ai fi vrut sa ii dai o replica de sa il ia cu sinucidu?

| Ana1837 explică (pentru Xdreaper21):

Faza e ca trebuia sa ne intalnim la o anumita ora, dar el nu a mai venit. Putea macar sa-mi trmita un mesaj sa-mi spuna ca ploua si nu poate sa iasa si sa ne intalnim in alta zi sau ceva. Asa am stat o ora sa l astept si daca nu i trimiteam eu vreun mesaj inca as fi stat sa l astept acolo cu speranta ca poate vine. Eu n as fi facut asta si cred ca nici tu..adica ai fi trimis macar nu mesaj prin care sa spui ca nu poti veni sau ceva

| Xdreaper21 a răspuns (pentru Ana1837):

Ai maxima dreptate un domn sau baiat bine crescut asa ar face