| jdiijust a întrebat:

Astazi vad ca am facut rubeola.
Mi-am facut acum pe seara 2 minute un mic dusulet( spalat pe cap cu sampon ).

Pe spate nici nu m-am sters cu prosopu pentru. ca aveam brobonite si am zis mai bine sa pun triocu peste si sa las cateva secunde si s-au dus picaturile, s-a uscat pielea.

E vreo problema?
Agraveaza starea? Lasa semne?

intreb asta pentru. ca m-a speriat un coleg ca cica lasa semne si ca e nasol ca o sa am cicatrici etc

4 răspunsuri:
| Aliiinuuus a răspuns:

Nu e bine sa faci baieee! O sa se umple bubele de apa si o sa se faca mai mari( asta i s-a intamplat mamei). Eu cand am facut am facut 3 bai una dupa alta si mi s-au inmuiat si pe urma mi-au cazut si mi-au mai ramas semne pentru ca eu mai aveam de stat inca vreo 5 zile, acum dupa aproape un an mai sunt putin vizibile ...doar un pic rosii asa) Dar nu mai face baie!

| Whiskas a răspuns:

Daca rupi brobonitele sau te scarpini etc, da poti ramane cu semne, mie mi-a ramas un semn in cap, am rupt o brobonita si in punctul ala mi-a ramas loc liber laughing dar nu e panica, ai si tu grija cand te speli, oricum ai procedat bine. Si nu te scarpina! Daca te mananca brobonitele alea, cumpara o sticluta de mixtura si aplica cu vata in locul respectiv. E foarte utila!

| jdiijust explică:

Pai si daca facut acum baie ce inseamna asta? ca raman cu semne? e doar perioada de eruptie, dar raman cu semne?

| Whiskas a răspuns (pentru jdiijust):

Mi se pare ridicol sa nu te speli. Doar nu o sa stai asa happy Si eu am avut rubeola si logic ca ma spalam... Daca starea brobonitelor e mai delicata si sunt extrem de sensibile, pur si simplu tamponeaza cu un prosop ud, daca nu spala-te (fara frecat cu burete si etc). Te speli cu grija. Nu ramai cu semne daca faci baie, ramai cu semne cand le rupi. Nu e chiar atat de horror laughing