Nu e bine sa faci baieee! O sa se umple bubele de apa si o sa se faca mai mari( asta i s-a intamplat mamei). Eu cand am facut am facut 3 bai una dupa alta si mi s-au inmuiat si pe urma mi-au cazut si mi-au mai ramas semne pentru ca eu mai aveam de stat inca vreo 5 zile, acum dupa aproape un an mai sunt putin vizibile ...doar un pic rosii asa) Dar nu mai face baie!
Daca rupi brobonitele sau te scarpini etc, da poti ramane cu semne, mie mi-a ramas un semn in cap, am rupt o brobonita si in punctul ala mi-a ramas loc liber dar nu e panica, ai si tu grija cand te speli, oricum ai procedat bine. Si nu te scarpina! Daca te mananca brobonitele alea, cumpara o sticluta de mixtura si aplica cu vata in locul respectiv. E foarte utila!
Pai si daca facut acum baie ce inseamna asta? ca raman cu semne? e doar perioada de eruptie, dar raman cu semne?
Mi se pare ridicol sa nu te speli. Doar nu o sa stai asa Si eu am avut rubeola si logic ca ma spalam... Daca starea brobonitelor e mai delicata si sunt extrem de sensibile, pur si simplu tamponeaza cu un prosop ud, daca nu spala-te (fara frecat cu burete si etc). Te speli cu grija. Nu ramai cu semne daca faci baie, ramai cu semne cand le rupi. Nu e chiar atat de horror