| GreenBubbleeeee a întrebat:

(astept parerea baietilor!) Heii TPU!happy Povestea mea începe cam aşa: de curând au fost zilele oraşului şi am stat mai mulţi. Şi am cunoscut un băiat.Toată seara ne'am jucat, m'a ţinut in braţe chestii d'astea. Apoi, a2a zi primesc mesaj de la el, luase nr meu de telefon de la o colega de'a lui care e prietena mea. Am vorbit, nu cine ştie ce chestii interesante. Apoi aflu că el s-a împăcat cu fost prietenă(deşi m'a făcut să cred că mă place).
Şi nu ştiu ce să fac?
Un sfat, ceva? big grin

7 răspunsuri:
| CannbalCorpse a răspuns:

Bărbaţi sunt nişte porci!

| AnanasKid a răspuns:

Singurul lucru pe care poti sa il faci e sa il uiti. e destul de greustraight face...

| AnanasKid a răspuns:

Atunci, daca nu vrei sa te dai batuta, fa'l sa vada ca tu esti mult mai buna decat iubita luihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baietii au practic acelasi mod de a-si arata afectiunea. poate a facut toate astea gandindu-se la tine ca la o sora sau ceva (nu am experienta cu lucruri de genul asta scuze). oricum daca nu te intalnesti cu el nu inseamna ca renunti din moment ce practic (in opinia lui) nu s-a intamplat nimic. n-ar fi mai bine fie sa-l confrunti cu asta, fie sa-ti cauti alt baiat?

| GreenBubbleeeee explică:

Mda,iubita lui nu stă in acelasi oras. Dar se vad la scoala...
Şi nu aş vrea să mă dau bătută aşa uşor!

| GreenBubbleeeee explică:

Nasoală treaba...

| Elins a răspuns:

Pai dragă Andra nu prea ştiu ce să îţi spun pentru ca nu am fost în situaţia ta dar pot spune ca momentan sunt mult mai rau de atat.Pentru că îmi placea de un baiat şi am continuat să vorbesc cu el şi acum ţin foarte mult la el şi ştiu că şi el dar nu în de ajuns de aceea vreau să îl uit şi nu reuşesc deci prin urmare sfatul meu este să încerci să îl uiţi pentru că e nesimţit dacă tea amagit aşa şi de exemplu dacă se va mai întoarce vreodată la tine spune-i ca nu eşti rezervă.Aşa mi se pare cel mai corect, Nu lua gunoaiele altora!happy