| ionutzzz7878 a întrebat:

Astept parerea fetelor
va plac baietii inalti? sau cei cam cat voi? mentionez ca am 1, 90 si sunt foarte complexat

7 răspunsuri:
| Ioanaa_5834 a răspuns:

Mie imi plac baieti cam cat mine, dar si mai inalti. sa nu fie mai scunzi decat mine love struck

| danutza_1942 a răspuns:

Mie imi plac baieti inaltilove struckhappy

| Lari_5840 a răspuns:

Depinde. big grin
de obicei baietii inalti sunt cei mai draguti happy
imi dai si mie cativa cm. din inaltinea ta?[glumesc. dar daca ar fi posibil nu as admite un refuz happy ]
nu ai de ce sa fi complexat, daca te-a refuzat o fata nu-i nimic are balta peste laughing. de obicei fetele au o problema in a le spune baietilor de care s-au indragostit ce simt.

ma poti ajuta si tu pe mie? imi spui cum pot sa ii spun unui tip ca il plac?batting eyelashes [lasa-mi un mesaj te rogbig grin]

| Not_7297 a răspuns:

Hey! happy
Mie personal imi este indiferent...adica poate sa fie cam cat mine, mai inalt, dar nu mai scund happy.

Nu cred ca ar trebui sa te complexeze faptul ca ai 1, 90. Sunt destule fete carora le plac baietii inaltibatting eyelashes.

Succes! >big grin

| lolwut a răspuns:

Complexat ca esti inalt? raised eyebrows e cool sa fii inaltwinking congratz

| Dief a răspuns:

Eu ador baietii inalti, si toate fetele pe care le stiu ii prefera pe cei inalti. Ne ofera un sentiment de protectie, plus ca da binebatting eyelashes

| ToXiqLovE96 a răspuns:

Mie imi plac baietii inalti; x

am o vorba. nu prea imi place sa ies in oras cu baietii care sa le mananc prajitura din cap laughing

si in plus prietena ta la vreo ocazie poate sa poarta tocuri. nu sa fie fortata sa nu poarte pentru ca devine mai inalta ca tine.
asta e parerea mea personala poti sa o iei in considerare poti sa nu :d
dar crede`ma ca e bine ca esti inalt multi ar dorii sa fie inalti si nu mai au cum.batting eyelashes

Întrebări similare