Buna in primul rand. Iit pot spune cu sinceritate ca si mie mi se intampla la fel.Cred ca avem aceiasi problema. Eu stiu sa dau sfaturi, dar niciodata sa le pun in practica.Asa sunt eu. Dar sper ca tu esti altfel.
Pai sa incepem cu inceputul.Trimitei ''semnale'' ca-l placi. Poate el nu este destul de sigur de sentimentele tale pentru el si de aceea el incearca sa te faca geloasa dandu-se la alte fete.Incearca sa-ti atraga atentia si sa te faca sa crezi ca el este un macho, un cuceritor.Zambeste-i de cate ori se uita la tine si da-i senzatia ca esti unica.
Nu cred ca esti tu de vina. Poate ai o personalitate care nu accepta orice baiat in viata ta, ci un anumit gen.De asta poate se tem baietii, ca-i vei respinge si de aceea asteapta sa faci tu primul pas.
Nu mai suntem in trecut, cum se facea pe vremea bunicii, ca baiatul sa faca primul pas, fii tu prima! Si ce daca primesti vreun refuz.Tot tu vei ramane.Vei trece mai departe cu capul sus.
Ai incredere in tine, te pup:*
Cred ca ai mai pus intrebarea asta de ink 4 ori inainte )
din cate vad, probelma e ca at cand se uita la u, si u te uiti la ei sa le zambesti se intorc in alta parte... pai e simplu : schimbati dintii, sau spalate pe ei )
Fi si u mai perversa daca vrei sa te bage in seama