Scoala scoala scoala, da sincer sa fiu da... In vacanta asta n-am facut mai nimic, in afara sa ma plictisesc rau de tot. Abia astept sa-mi revad colegi.Sa simt iar acea "invoire" de la ore.
Sincer...da vreau sa beau o bere asa cum trebuie, sa mai plec de la ore fara sa ma gandesc la ce las in spate...
Da e ceva intresant la scoala te vezi cu prieteni in fiecare zi si e interesant poate mai spui o barfa sau te mai indragostesti de vreun coleg mai noi sau te mai lauzi cu vreun telefon nou si alte cele
Da,normal. Nu mai sunt in clasele 1-4 ca sa zic ca " vai...scoala de rahat!". si nu-mi imaginam ca-mi va placea vreodata. dc...tie nu-ti place scoala? jenant. sa te trimitem in piata sa vinzi mere la kg sau haine. tot aia-i. inf. pana si acolo ai nevoie de scoala ca sa stii sa calculezi. bafta in viata!
NuuuAdica,nu sin cauza temelor si teama de testele initiale.Profesorii nostri as incep mereu, cu teme multe si teste si...
Da, să ştii. Atât de mult încât deja m-am pus să învăţ pentru bac.___."""". *ironie*
@Xorryx Daca vrei du-te tu la piata, imi place poate mai mult decat tie scoala, si stiu cate nevoie am de ea in viata!
misauratcuviata întreabă: