Toate astea sunt din gelozie. sunteti intr-o competitie continua... App invata sa te exprimi mai corect deoarece de abia am deslusit ce vroiai u sa zici acolo!
Andreea eu nu tiam spus tie sa stai in poarta miruna ti-a zis eu nu tiam mai spus nimica sti de ce? pentru ca tu mereu te superi te superi i daca iti spun ca ai ceva in cap
si eu nu o sa-ti spun nimica despre ce s-a intamplat la ora de sport pentru ca am si uitat si sa stii ca nu ma intereseaza ca ti-a dat numai tie mingea ti-a dat-o numai tie pentru ca eu eram la poarta ca sa dau goll si am avut 2-1 pentru noi si cand mi-ai dat mingea am prinso dar a doua oara nu am prinso pentru ca au sariti cristi si madalina pe mine
si normal ca pe tine te crtica toata lumea da tu nu critici pe nimeni si nu sunt perfecta daca critit lumea crezi ca eu sunt perfecta?
si stai linistita ca si tu ma critici pe mine si am multe defecte dar tu ai impresia ca eu sunt perfecta
draga mea nu e nimeni perfect
si sa sty si tu ca eu nu ti-am zis nimica despre ora de sport
ca sa nu te superi si sa nu mai faci crizele alea
ca tu te superi daca iti spune cineva ca nu iti sta bine paul
Tu esti prea geloasa pentru ca ai impresia ca eu`s perfecta dar nu e asa
si esti geloasa pentru ca tu crezi ca pe mine m aplace parvu
iti dai seama
si mai lasa-ma cu fitele tale
ca asa faci mereu
toata lumea te critica da tu nu critici lumea
mereu te plangi
eu nici macar nu tiam spus sa stai in poarta miruna ti-a spus dar nu e nimica ca o sa stau eu mereu in
poarta ca sa nu mai ai fitele astea
X
Mereu eu sunt subiectul tau si a lui miruna de barfa
mereu cand cobor din masina incepeti sa ma barfiti si sa ma criticati