Asa este.Ei asa cred ca daca injura si sunt pusi pe glume vulgare cum ai spus si tu vor parea "cei mai tari". Sinceri ce rezolvati daca injurati? Nimic.Doar va faceti de ras in fata unor persoane "mai normale". Prostia nu are limite si se si vede.
Buna seara!
Da, este adevarat, insa sunt anumite persoane, nu numai aici, care nu stiu sa faca diferenta intre educatia care o primesc acasa si felul in care ar trebui sa se comporte.
Nu stiu, insa ce s epoate face in aceasta privinta, eventual, contactezi echipa TPU si precizezi acolo fioeacre utilizator care foloseste un astfel de limbaj indecent si mesajul sau.
Eu asa fac cand vad astfel de postari.
Tare ultimele cuvinte: niste lasi prosti. buna seara. Poi depinde si de intrebare, intrebarile sunt si mai cretine si scarboase decat raspunsurile. Normal puse la misto. TPU a ajuns un site prin care cei de la radio zu incep sa isi bata joc de TPU si pe facebook vezi iar intrebari cretine tot de aici. Ar trebuie sa fie verificate de catre un moderator sau ceva inainte sa fie postate.
Okay,am inteles punctul tau de vedere, dar, te intreb si eu, tu macar incerci sa faci ceva in privinta asta? Sau stai doar sa te plangi de ce e aici? Cum a zis si WhiteLife, ai putea sa raportezi comentariul care ti se pare indecent sau cum mai vrei sa il numesti.
Bafta!
Aici e si problema, nu prea au ce sa caute copiii pe aici! De cand au aparut ei, multi utilizatori seriosi au renuntat cand au vazut intrebarile lor penibile si irelevante! Aici sunt unii oameni care pun intrebari serioase si relevante pentru viata lor, ce sfat sa-i dea un copil de 13-14 ani? El vorbeste numai din auzite.Pe glume sunt pusi doar utilizatori puerili ai site-ului, restul nu! Trebuie sa acepti site-ul asa cum e si sa ajuti, asta daca ai buna placere!
croissant întreabă: