anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Atentie asupra siteului, face apel la comunitatea TPU:)
http://www.zmenta.ro/2010/01/17/TPU-ro-ftw-cele-mai-tari -intrebari/
Ce parere aveti, usherilor?:)
Au ales cuvintele si intrebarile potrivite? Chiar merita insultat siteul?:)

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci ma bucur nespus ca ai pus intrebarea asta, am citit pe site'ul respectiv si nu ma mai opresc din rasrolling on the floor
Intr'un fel nu au dreptate, deoarece aici vad doar partea rea a site'ului TPU, adica aici sunt si intrebari folositoare, la care multa lume cauta un raspuns.
Pe de alta parte, au dreptate, TPU este un site unde ar trebui sa gasesti intrebari cu un sens, care pot avea o explicatie, nu intrebari ca cele pe pe site'ul pe care l'ai postat intrebare.
Normal ca au insultat site'ul TPU, avand in vedere intrebarile tampite care sunt puse de anumiti useri
Cel mai bine ar fi sa postam intrebari normale, ca sa nu isi mai bata nimeni joc de noihappy

| NinaY a răspuns:

E o porcarie! cum pot sa insulte asa site-ul?! Serios, intrebarile acelea sunt doar puse de niste oameni ce chiar au o problema si cauta ajutor. Daca nici acest site nu i'ar ajuta, atunci ce ar trebui sa faca? sa fim seriosi acum... Exgareaza!

| anaid a răspuns:

Sa fiu sincera am gasit si ue intrebari mai putin "normale" daca pot sa le spun asa dar ciudat... daca TPU e un site de "rahat" cum spun ei de ce mai intra frate aici unde sunt numai "ratati" cum ne numesc ei in fond sunt mult prea intelectuali ca sa acceseze un asemenea sitehappy
Mie imi place TPU nu imi pasa ca ei ma numesc "ratata" o pot face in continuarehappy
Am o viata pe care o traiesc fara sa ma uit in stanga si in dreapta sa vad ce este in curtea vecinului si cand vecinul are mai mult succes ca mine sa ii dau in cap.
Mult succes cu site`ul pe care l-a realizat si o zi buna pentru totihappy

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Nu au ales deloc cuvintele potrivite.
prea se generalizeazaoh go on
pe o parte au dreptate, pentru ca multi au aici cont doar sa puna intrebari la misto odata ce nu se pot bucura de viata lor...probabil au o viata praf nu stiu ce sa credconfused
dar pe de alta parte exista mai mult de jumatate din utilizatorii site'ului care chiar au nevoie de ajutor si sunt aici doar pentru a fi informati si a informa pe altii la randul lor.

odata ce ei habar nu au ce se intampla pe acest site, il judeca doar pentru cateva intrebari aiureawinking

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Chiar e foarte bine pentru ca ai postat intrebarea astahappy
multumim.

| Nicole_3441 a răspuns:

Black Pearl, exista oameni care nu sunt prea inteligenti, sau nu au fost invatati... oricum, ei au nevoie de ajutorul si parerile noastre, da aceea isi pun intrebarile pe acest site. Deci...sa-i ajutam, indiferent de intrebarea pusahappy

Nicolewinking

| Cromasston a răspuns:

BunahappyCu siguranta TPU nu merita insultat, intrucat multi oameni au gasit aici raspunsurile de care aveau nevoie, dar unele intrebari care nu au niciun raspuns nu ar trebui sa apara pe site.
Cat despre acel articol,"inteligentul" scriitor a ales cele mai putin normale intrebari, criticand astfel TPU, dar nu a postat si intrebari care sunt adevarate, si de la care se asteapta un raspuns serios, ceea ce ma face sa cred ca articolul acela este un fiasco.