| ancutsa410 a întrebat:

ATENTIE BAIETI! ce va place cel mai mult la o fata?[[3 lucruri care va plac cel mai mult ]]

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

1. Aspectul fizic, in special aspectul chipului, cum isi aranjeaza parul, daca are o buze senzuale si ochi misteriosi. Sa imi spun ca sunt norocos ca am sansa unei relatii cu ea.

2. Initiativa. Fata sa fie comunicativa si sa ma provoace sa dau tot ce am mai bun. Sa arate ca ma place si sunt deosebit pentru ea. Altfel voi trata relatia superficial.

3. Sinceritatea. Prefer o fata care imi spune ce o deranjeaza si daca putem schimba e bine. Daca nu mai bine renuntam. Nu imi plac lucrurile fara sens si nicidecum ipocrizia.

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Aspectul fetei fizic mental

| lovenotsex a răspuns:

Istetimea
Simtul umorului
Buzele

| JustMusic a răspuns:

Fratemiu a raspuns asa ca celeimportante sunt in interior dar prima data el se uita la unghi, par, si la papuci in general la aspect te uiti cand vezi o fata nu stai sa auzi cat de sincerae cad de sociabial asta se afla pe parcurs

| Alexandru a răspuns:

1 Simplitatea
2 cum gandeste ( nu trebuie sa fie Marie Curie dar nici analfabeta)
3 Sinceritatea
Astea luate la un loc nu stiu daca mai exista la cineva, cum la fel de bine nici baietii nu se mai pot lauda cu asa ceva.
Nu generalizez( 95 %) si nu cred ca exagerez.

| Dramaa a răspuns:

1. Felul de a gandi si judeca.
2.La aspect fizic apreciez nurii si fesieri :d
3. Felul de a vorbi.

| ducu1991 a răspuns:

Mia placut ca asculta ce zic eu, imi place ca stie ce vrea si ca este inteligenta si ar mai fi ca este foarte buna la pat

| DemonicBlood a răspuns:

1 ) Caracterul
2) Buzele
3) Perversa

| MisiRo a răspuns:

1.sa fie activa sa nu stea tot timpul in casa sa se plictiseasca
2.sa aiba un corp cat de cat frumos sau atragator(sa nu fie foarte plinutza)si cu un chip dragut
3.sa stie ce vrea sa faca in viata iei

| likeabosssssssssssssss a răspuns:

Ce imi place? Pai ar fi...
sinceritatea,
simtul umorului...sa stie sa aprecieze o gluma...
sa dea dovada de inteligenta, de bun simt, de un vocabular civilizat...

Si mai sunt muuulte chestii...