| Andra_5221 a întrebat:

Ati ascultat melodia cea noua La Famillia-Consecinte? Incep sa cred ca incet incet Puya isi revine. Voi nu?

9 răspunsuri:
| jony a răspuns:

Puya niciodata nu a fost plecat nicaieri cucoana ai gresit parcarea tot timpul a scos piese bune celor care nu sau trezit inca le dedic piesa -Nu ati inteles nimic" e buna pentru cei ce critica fara sa-si de-a seama ce face si pe cine critica.

| jony a răspuns:

Si inca ceva la care nu-i place nu stie ce inseamna muzica! Suntem in 2010 s-a schimbat multe trezirea oameni trebuie o schimbare in muzica si Puya e singurul care a facut-o respect Hip Hop-ul Romanesc.

| jony a răspuns:

Si inca ceva cucoana tu ti-ai revenit, el a fost pentru noi tot timpul! Pace si respect!

| jony a răspuns:

Ce usor te-ai scapat ai dat stupid la toate raspunsurile, dar asta e adevarul, asa ca puteti sa-mi dati 100000000 de stupid eu nu sunt copilandru care sa ma inchin la un vot virtual.rolling on the floor

| Andra_5221 explică:

Aberezi.

| TheForeignConstantin a răspuns:

jony! Habar nu ai pe ce lume traiesti. Tu numai Puya ai ascultat toata viata sau ce? Intereseaza-te si tu nene de B. u. g mafia sau de niste formatii americane. Pff... uite-te pe youtube si vezi ce zic aia de la bug mafia despre puya ca sa-ti mai faci si tu o idee! poftim : http://www.youtube.com/watch?v=VdjO8KGUl1k

Incercati formatiile straine ca sunt cu mult peste romani. Exemplu: Eminem ( e subanteles dar cand il aud pe jony nu stiu ce sa mai cred ), KRS-One ( asta da Hip-Hop nene! ), Dr. Dre, Snoop-Dogg! Astia sunt miejii miejilor! Nu strica sa incercati.

| jony a răspuns:

Bai nume lung si prost eu stiu formatii de care vrei tu din toata lumea asta asa ca pliscu mic esti mic din cate stiu eu!

| jony a răspuns:

Bai the fome sau cum iti zice eu am spus doar, crezi ca nu mai tu ai auzit de cine zici acolo stai calm frate nu e cum crezi tu.

| TheForeignConstantin a răspuns:

Ba troll! decat sa-mi spui mie ca nu e cum cred eu, mai bine m-ai 'lumina' cu adevarata chestie... Eu mi-am exprimat punctul de vedere si atat. Te crezi oraco si nu stiu eu?
'Ciocu mic' e valabil pentru tine asta daca nu vi cu niste informatii (argumente de fapt) referitoare la vorbele tale neinteresante de copil mic.