Buna!
Eu am ascuns de 2 ori.
Pai la prima nota pe care am ascunso, nu spuneam nimic de ea, si nici nu aduceam in discutie...ca am dat un test sau m-a ascultat.Dar pana la urma m-a prins ca nu mai am suportat si am inceput sa plang.Dar mi-am reparat-o...
La a doua nota, mi-a trecut-o in carnet si n-am avut ce face si am varsat apa pe carnet ca sa nu afle...era nota 8. (ce vremuri)
Dar pana la urma m-a prins si de data asta la sedinta cu parintii.
CE am facut dupa ce au aflat?
Am inceput sa plang si sa le spun ca nu pot fi de 10 de fiecare data.(dar atunci anturajul era de vina)
Oricum...parintii m-au ascultat si m-au iertat.
Deci sfatul meu, e sa le spui parintilor de notele proaste de la scoala.
Bafta si sper ca te-am ajutat!
Funda?
Eu am luat o dată un "insuficient" la mate, în clasa I, şi am reuşit un semestru să-l ascund de mama(că era pe caiet). Dar l-a văzut mama într-o seară şi s-a cam supărat că era cam puţin pentru mine, dar i-a trecut. Asta m-a-ncurajat să învăţ mai bine, şi nu mai ascund notele de părinţi, că oricum vor afla.
(Că, ce-i drept, de la acel calificativ pe care l-am luat cel mai mult în cls I, de atunci iau numai note bune.)
Da,eu personal am ascuns ca sa fiu sincera nu am note mici insa o singura data am luat un 6 si nu le-am spus. Deci mai intai trebuie sa te asiguri ca nu ai vreo sedinta sau ca ai tai nu vorbesc cu dirigintele pentru a nu afla nota, apoi incearca sa iei o nota mare ca sa ai o medie bunicica si daca te intreaba le zici doar nota mai buna, in caz ca au aflat si nu le-ai zis tu spune-le ca ai vrut sa ti-o maresti mai intai ca sa nu ii dezamagesti sau daca nu zile ca o sa inveti sa ti-o maresti Succes!
Da
Un 5 la mate..materia cea mai... urata.
Au aflat de la diriga sau de la un parinte.
Si m-au intrebat de nota la test..am zis ca am luat 5
M-au certat, fiind si prima nota la mate, pe sem 2
Si am zis ca ma indrept!
Eu cind primeam note rele si nu vroiam sa le vada parintii rupeam foaia, sau aveam doua agende identice si in una puneam notele bun dar in alta notele rele.sau deseori ziceam la profesori cam uitat agenda acasa! sper sa te ajute.
Am avut in clasa a 5 o nota de 4 la romana pe care am transformat-o in 9:d.In rest nu prea spus notele rele adica parintii mei nu sunt obsedati[ca unii]care sa se duca la scoala in fiecare saptamana sa imi verifice notele.Cand iau nota le spun si in ce context am luat-o, adica sunt niste materii la care chiar nu pot sa iau nota mare[ori ca nu ma pricep ori din cauza profesorului care cere prea multe]bineinteles imi primesc morala dar uneori ma inteleg[alteori nu]
Am avut si o situatie in care au aflat unele note de la diriga[mai ales ca a inflorit si ea chestii ca nu invat, nu vreau sa invat samd]si a venit mama acasa cu capsa pusa ca din momentul ala ma pun serios pe invatat.
Da frate.parerea mea. sa ii spui ca se zice ca 50% se iarta...dar daca vrei sa ascunzi parerea mhea e sa nu dai in primul rand la diriga sau la prof. carnetu daca e sedinta ai grija sa nu dai nr de la parinti la diriga ca o sa o sune dupa sedinta.(mi s-a intamplat de vre o8 ori). daca ai patit-o arunca carnetu
HiTman08 întreabă:
Anusca12345 întreabă:
elll întreabă: