| siwel a întrebat:

Ati auzit ca din 89 pana acum au fost 16 milioane de avorturi in Romania? Asta inseamna ca daca ai sub 20 ani pentru fiecare copil viu, 2 au fost avortati. Felicitari ca sunteti vii. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oameni fara suflet ce sa zic straight face. Cum poti sa iti omori propriul copil straight face? Adica Dumnezeu a facut ceva de genu cu noi " Hmmm thinking asta nu imi place, omoratil! ", deci ma repet inca o data, oameni fara suflet!

7 răspunsuri:
| hax0r a răspuns:

Multumesc. sunt onorat ca-s viu. toti viii sa ridice mainile in aeeerrrr. parerea mea e ca statistica este cel mai important instrument pentru studii demografice. pa

| radu75 a răspuns:

Asa este! multi de pe TPU nu vor intelege asta sau nu i va interesa aceasta statistica!

| costymaximus a răspuns:

Nu am vrut democratie? Face parte si asta din democratia dobandita in 1989.

Abh
| Abh a răspuns:

Gradul de cultura medicala al romanilor este extrem de limitat, saracia si indiferenta sunt, in schimb, extrem de ridicate. Cei saraci dau vina pe lipsa de bani cand ii intrebi de ce nu folosesc mijloace contraceptive.

| AGGA a răspuns:

Asata e alarmant insa sincer ma asteptam la aceste statistici adica uitati-va si voi oriunde megi copii stiu sa faca ce? sex...deci chiar e de asteptat.

| want2bMajestic a răspuns:

Mai avea inca putin si ziceam ca un Bucuresti intreg a fost la nenea doctor pentru a fi avortatlaughing

| anad a răspuns:

Este pe bune aceasta cifra? Pai inseamna ca, daca era interzis avortul, populatia Romaniei se dubla?(cam atat cred ca mai suntem dupa ce au plecat atatia peste granita!)