| LoReDaNa a întrebat:

Ati auzit ca Miley Cyrus sa drogat?:o
Ce parere aveti?
daca sunteti fane Miley si ati auzit de intamplate va mai place de ea?

Răspuns Câştigător
| LifeFail a răspuns:

Da, am auzit de ceva vreme.
Si nu sunt fana, dar oricum am ramas totusi surprinsa pentru ca nu credeam ca o sa mearga asa departe.Desi ne-am fi putut astepta, la cate schimbari au avut loc in viata ei in ultima vreme. Oricum, tatal ei a aflat si cred ca o sa ia masuri dupa cum a spus intr-un interviu.
Insa mult mai surprinsa am fost de Demi Lovato, atunci cand am aflat ca are tulburari psihice, ca a fost data in judecata, ca se drogheaza si multe altele.
Bafta!
xoxo

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maili sa de *** in gura cu tot cu drogu tau curvo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi mai place de ea a fost o greseala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu si varisoara mea o uram pe drogata de miley

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da imi place de ea in continuoare sh o iubesc...sut fanul ei nr 1 sh o iubesc:X:*>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa si asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a devenit o drogata...nu era asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu imi mai place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| Andreyna4 a răspuns:

Mai daca sa drogat, care a fost motivul? supaarata nu avea cum sa fie cu toti baieti la picioare si ff bogata nu tiam mai dori nimic pacat de noi fanii ei ei nu-i pasa decat de celebritate dar nu si de noi, eu am fost fan dar acum nu stiu ce sa mai zic imi placea felul in care canta. acum parinti mai ales la copii mai mici trebuie sa le explice copiilor ca nu este adevarat

| Miidget a răspuns:

Nu sunt fana miley sa fim seriosi acum orice adolescent de 16-17-18 ani se drogheaza cel putin in bucuresti parerea mea e ca nu ar fi treaba noastra sa o judecam dupa ce scoate cateva melodii faine si se dedica pentru urechile noastre eu nu cred ca e o tragedie! e viata ei personala face ce vrea, cat timp nu va afecteaza si pe voi nu mai comentati aiurea