Nu. dar consider ca e cam greu.adica trebuie sa le spui doar iubita sau mai stiu el cum ca sa nu le incurci numele.sau varsta.sau orice. e greu nu m as descurca
Da dar asta pentru vreo 2-3 zile.Ca dupa aia am ales unul dintre ei.Nu imi place sa fiu cu mai multi deodata si mai ales ca pe unu il iubeam si pe altu nu
Da dar nu recomand nimanui...inevitabil vei face pe cineva sa sufere chiar daca esti bine intentionat!
In acelasi timp in pat? Am incercat o data dar cuiva nu i-a convenit ideea. Se cam risipesc resurse inutil, nu prea merita.
... da citeodata si trei... dar din pacate asta nu e relevant pentru ca la un moment dat toti au disparut. Mai bine sa ai numai unul si bun.
Da. Cel mai mult cred ca am avut la un moment dat 3... Si am reusit sa ii impart foarte bine... Era in urma cu multi ani... Acum nu as mai putea face asta...
Nu, pentru as fi riscat totul, iar mie nu-mi place sa joc si ultima carte pe care o am...
Am avut si mai multi in acelasi timp dar eram destul de mica.14 ani...acum consider ca unul e de ajuns si daca ajungi sa il iubesti si sa te iubeasca nu ai nevoie de 50... faza cu 2 prieteni deodata e o copilarie...
Nu si e cel mai urat lucru cine face asa ceva il consider un om nesatul sa fara caracter
Sincer? Poate chiar si 3, dar retine PRIETENI...cu unul corespondam prin scrisori/asa era la timpul respectiv/si nici macar nu-l cunosteam, unul era din orasul meu si altul din alt oras...pana la urma i-am rezolvat pe toti si mi-am gasit altul... iti dai seama ca nu eram implicata sentimental deloc ci era doar o joaca de adolescenta, sa-mi demonstrez ce tare sunt. Bun exemplu ti-am dat nu? Ehei, atunci erau "banii din lemn" iar eu foarte tanara...concluzia? metoda s-a practicat din vechime deci nu are de ce sa-ti fie rusine daca ai 2 sau 3 prieteni, ai de unde alege, nu? Totul este sa ai capul pe umerii tai si nu pe-ai altuia, ca sa te poti opri la timp din aceasta joaca, pana la urma nevinovata totusi...
Cand aveam 12 ani am fost cu 2 fete in acelasi timpfaza tare e ca stateau amandoua in acelasi bloc...apoi am ales una si gata
biabianca_8446 întreabă: