Sa sti ca au fost cam 2mai semnificative
1.Atunci cand i-au dat drumu din puscarie unchului meu(sa stii ca l-au arestat pe nedreptde aceea iau dat si drumul s-a dovedit asta)Sa iti si spun cum a fost cand a venit acasa,deci eram cu mama,fratele meu si bunica(mama lui), mama vorbise cu dl avocat dar nu-i spusese ca va veni cu unchiul meu acasa (ne-a facut o surpriza), noi banuiam ceva dar nu eram siguri si cand a ajuns acasa huuuuuuuuuu ce bucurie pe capu nostru
2.Cand am terminat anul scolar, eram toti la premiere si eu ma asteptam sa iau mentiune ceva si cand aud pe diriga:Ana Simona Nicoleta(adica eu.) premiul 3 aolooooo cate emoti pe mine, daca vrei sa ma crezi ca era sa cad acolo dar m-au tinut niste colege, mi-a cazut si premiul
A fost minunatttttt:X
Dar intamplarea/intamplarile ta/tale fericita/fericite care a/au fost?
Funda?:.
Intamplarea mea fericita a fost atunci cand aflasem ca o sa merg cu vaporul pe dunare.nu mersesem niciodata si eram curioasa cum e.
Prima intamplare fericita era atunci cand baiatul de care imi placea ff mult mi-a spus ca ma iubeste si parca atunci eram in Rai.Nu stiu cat de fericita eram in acea zi dar stiu atat: nu m-am mai putut dezlipi de buzele lui si faceam totul contra. :d FUNDAAA?
Cel mai fericit moment a fost atunci cand am iesit din coma! Nu imi venea sa cred ca traiesc, nici mie, nici doctorilor.Mi-au salvat viata.Moment mai fericit ca ala nu exista.Nici atunci cand castigi 100.000 de euro nici atunci cand primesti un cadou.Viata e cel mai frumos lucru pe care il poti primi.Multumesc
Pai.uite eu intamplare foarte fericita consider bizara intalnire cu prietenul meu.cu care vorbesc de 2 ani si in conditile in care am 14 ani, intamplare fericita mai consider de obicei.lucrurile care au luat o intorsatura spre rau si se termina in final cu bine. In rest. fericirea la mine nu e adunatain intamplari.pur si simplu e imprasiata in toata viata mea.
ღღBomBonikNuMitaALLyღღ întreabă: