| NoNameJunior a întrebat:

Ati avut intamplari foarte fericite in viata? daca da, care?

Răspuns Câştigător
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Sa sti ca au fost cam 2mai semnificativesmug
1.Atunci cand i-au dat drumu din puscarie unchului meu(sa stii ca l-au arestat pe nedreptcryingde aceea iau dat si drumul s-a dovedit asta)Sa iti si spun cum a fost cand a venit acasa,deci eram cu mama,fratele meu si bunica(mama lui), mama vorbise cu dl avocat dar nu-i spusese ca va veni cu unchiul meu acasa (ne-a facut o surprizalove struck), noi banuiam ceva dar nu eram siguri si cand a ajuns acasa huuuuuuuuuulaughing ce bucurie pe capu nostrulaughinglove struck
2.Cand am terminat anul scolar, eram toti la premiere si eu ma asteptam sa iau mentiune ceva si cand aud pe diriga:Ana Simona Nicoleta(adica eulaughing.) premiul 3 aolooooo cate emoti pe mine, daca vrei sa ma crezi ca era sa cad acolo dar m-au tinut niste colege, mi-a cazut si premiul laughing
A fost minunattttttlove struck:Xlove struck
Dar intamplarea/intamplarile ta/tale fericita/fericite care a/au fost?
Funda?:.big grin

4 răspunsuri:
| NoNameJunior explică:

Intamplarea mea fericita a fost atunci cand aflasem ca o sa merg cu vaporul pe dunare.nu mersesem niciodata si eram curioasa cum e.

| 1510anamaria a răspuns:

Prima intamplare fericita era atunci cand baiatul de care imi placea ff mult mi-a spus ca ma iubeste si parca atunci eram in Rai.Nu stiu cat de fericita eram in acea zi dar stiu atat: nu m-am mai putut dezlipi de buzele lui si faceam totul contra. :d FUNDAAA?

| Dragon01 a răspuns:

Cel mai fericit moment a fost atunci cand am iesit din coma! Nu imi venea sa cred ca traiesc, nici mie, nici doctorilor.Mi-au salvat viata.Moment mai fericit ca ala nu exista.Nici atunci cand castigi 100.000 de euro nici atunci cand primesti un cadou.Viata e cel mai frumos lucru pe care il poti primi.Multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai.uite eu intamplare foarte fericita consider bizara intalnire cu prietenul meu.cu care vorbesc de 2 ani si in conditile in care am 14 ani, intamplare fericita mai consider de obicei.lucrurile care au luat o intorsatura spre rau si se termina in final cu bine. In rest. fericirea la mine nu e adunatain intamplari.pur si simplu e imprasiata in toata viata mea.