Nu stiu daca era impresia ca imi irosesc viata, dar mi-ar fi placut ca anii ce-au trecut sa-i petrec mult mai frumos, sa simt cu adevarat ca traiesc si sa nu-mi para rau de trecerea timpului...
Da, am senzatia asta cand n-am cu cine sa ies pentru ca nimeni n-are chef, cand trec pe langa baiatul care-mi place si-mi vine sa-mi dau una ca nu pot sa vorbesc cu el, cand aud o persoana ca ma vorbeste de rau si n-am tupeu sa ma duc sa o pun la locul ei
Nu neaparat. dar imi pare rau ca copilaria nu mi-am trait-o asa cum ar fi trebuit. ca o copila. acum asta e.viata merge mai departe.
Se intampla uneori cand pui prea mult suflet si esti dezamagita, dar asta-i viata -cu bune si cu rele!
Da sigur am avut o perioada mai dificila.nu ma simteam deloc bine si nu imi gaseam locul pe langa cei din jur
succes
Da.pentru ca nu ma distrez asa cum as vrea.si nu am parte de ceea ce imi doresc.si vad cum trec anii pe langa mine, fara sa fiu fericita. o irosesc cu banalitati... s-a instalat monotonia in viata mea...desi sunt la cea mai frumoasa varsta...
Hmm...sincera sa fiu ma macina uneori ideea ca imi irosesc viata, dar sunt o fire optimista si cred ca e doar o pasa, iar cand va veni momentul oportun sunt sigura de faptul ca voi recupera timpul irosit anterior
Da am aceasta senzatie de multe ori, deoarece am impresia ca trece timpul fara ca eu sa fac ceva in folosul meu sau altcuiva...