Nu am o tabla ouija din aceea originala, sa zic asa, insa se poate improviza destul de usor una, care sa functioneze la fel. O metoda ar fi sa scrii literele si cifrele pe o bucata de lemn sau pe o masa de lemn rotunda (neaparat rotunda) si sa folosesti un pahar din acela cu picior pe post de parte mobila. Daca doresti sa nu mai comunici cu spiritul, ii multumesti si ii ceri sa se intoarca inapoi de unde a venit, insa nu ii comanzi, iar tonul trebuie sa fie unul ferm si clar. Pe majoritatea tablelor ouija apare si "Goodbye", pe langa restul cifrelor si literelor, prin urmare, paharul sau partea mobila ar trebui sa se mute pe acel cuvant sau sa il formeze din literele de pe tablita atunci cand spiritul se intoarce.
Si daca nu vrea sa plece?
Inseamna ca ai intrat in legatura cu cine nu trebuie, sa zic asa. Daca nu se intoarce si, in cel mai rau caz, incepe sa se manifeste fizic (poltergeist), ar fi recomandat sa ceri protectie (ceea ce se face oricum, neaparat, la inceputul fiecarei sedinte de spiritism) si sa spui cateva rugaciuni in sensul acesta (in cazul in care apartii sau te identifici cu vreo religie; daca nu, poti sa improvizezi ceva, cu conditia sa iti canalizezi toata energia in acel scop). Mai mult nu stiu ce sa iti sugerez, nu m-am confruntat cu asta pana acum, insa din ce am citit, cam asta ar trebui sa functioneze.
Eu ti-as propune altceva:nu folosi acea tablita! Deschizi o usa a demonilor pe care greu o mai inchizi.Cauta pe net marturii ale persoanelor care au folosit tabla Ouija, deoarece li s-a schimbat viata dramatic...in rau. De ce ai folosi acea tablita? Pentru distractie? Nu este deloc distractiva.