Eu cel putin ma respect, si am incredere in mine. As fi un prost sa cred una ca asta despre mine
Pai eu am 16 anisi vad ca toti sunt poate m-ai populari ca mine si au telefoane performante si alte lucruri materiale dar sincer nu-mi pasa vreau sa fac ceva in viatasi nu imi va pasa de nimeni si de nimic din trecutul meu
Sunt momente. in care nu mai conteaza nimic..in care acum ai spus si tu: esti un gunoi. pentru ca asa te simti tu, pentru ca dupa cum se comporta cei din jur cu tine, ai impresia ca asa si esti.
Desi am 16 ani. poate ca nu am reusit sa realizez cine stie ce de multe in viata asta.dar au fost fapte(ale mele) care.mi-au deschis ochii la realitate. am trecut si eu prin momente din astea, era o perioada mai dificila..nici acum nu e mai usor, dar in fine. prieteni nu prea aveam ai mei divortasera, de continuat asa nu se mai putea, ma simteam inutila. speranta deja nu mai exista..am luat 150 pastile cu alcool. am stat in coma. dupa vreo 14-15 zile mi-am revenit. atunci am inteles cat de mult inseamna sa traiesti, cat e de frumoasa viata..imi imaginam cum sa stau eu singura, undeva acolo intr-o groapa adanca si sa ma descompun, si sa ma manance toate insectele alea. Doeamne:s. din acel moment nu mi-am mai dorit niciodata sa mor, am inceput sa compun poezii, cand sunt trista pun mana pe un stilou si o foaie-si redau versuri. si totusi inca nu renunt la nimic. vreau sa devin avocat, sa realizez ceva
O intamplare sumbra si tulburatoare din viata ta imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat dar ma bucur ca acum traiesti viata din pliniti doresc mult noroc in viata
Da am simţit! Am trecut peste făcându-mi încredere în mine, şi m-am străduit din ce în ce mai mult.
RAY întreabă: