| aLeks_4722 a întrebat:

Ati avut vreodata o zi atat de proasta si de trista incat sa nu vrei sa te duci la scoala, in acel stres interminabil? Daca da, postati aici va rog, azi nu vreau sa ma duc la scoala, sunt prea stresat ca sa fiu stresat si de asa zisii prieteni de la scoala. Acum o jumatate de ora fratele meu a plecat in Italia, el era singurul care ma intelegea, si cu care puteam vorbi orice. O sa il revad abia peste 3 luni, dar in astea 3 luni trebuie sa imi suport colegii insuportabili, care nici macar la varsta asta (ei 13-14 ani, eu 15) nu se maturizeaza, nici nu pot descrie cum e cu ei in clasa sad Trebuie sa dorm in ore ca sa nu ii bag in seama. Cert e ca mai am 3 luni si scap, in sfarsit. Credeti ca e ok sa ai zile atat de proaste uneori? Incat sa nu ai chef de nimeni si de nimic? Funda pentru cel mai bun argument.

Răspuns Câştigător
| AndaWest a răspuns:

E ceva destul de normal la adolescenti sa aiba stari din astea,oricum tu trebuie sa dovedesti o maturitate mai mare fata de ei si sa-i ignori complet,gandeste-te ca mai un pic si nu-i mai vezi, si o sa iti fie mai usor.fa-ti curaj, ca esti baiat marehappy

3 răspunsuri:
| BeB3LusHa a răspuns:

Pai eu stiu cum e sa fii,, parasit'' de persoana care ti-a fost mereu aproape.Dar trebuie sa gandesti pozitiv.altfel nu va trece mai usor. Tinea la tine nu-i asa? Cu atat mai bune. gandeste-te si tu la el ca poate ar vrea sa fii tare si sa nu fii stresata.nu esti singura ii ai pe ai tai.ai prieteni.nu fratele tau trebuie sa te apere.tu esti capabila de asta! Si cu scoala stiu cum e.dar nu fii stresata! sper ca ti-am fost de ajutor! FUNDA:*

| rain a răspuns:

Problemele nu se rezolva prin ignoranta ci prin atitudine - daca iti fac probleme spune-i dirigintei iar daca ea nu ia masuri, mergi la director / directoare

sau vino cu parintii la scoala si discuta problema cu diriginta (sau dirigintele)

| aLeks_4722 explică:

Pai,in primul rand sunt baiat,si in al doilea rand mersi mult pentru ca ati sarit in ajutor imediat, o sa tin cont de sfaturile voastre, mersi mult inca o data!