Yep si parca din ce in ce mai des. Nu stiu daca este o reactie neurochimica, dar in mod sigur, din punctul meu de vedere, momentele alea nu au mai existat in trecut (am avut la un moment dat o senzatie de deja vu intr-un loc in care nu am mai fost niciodata 100% sigur), iar vieti trecute, paralele sau mai stiu eu cum...uhmm...habar n-am Deocamdata, cand apar zambesc
Da am avut. Sincer nu ştiu eu am impresia când trec prima oară pe lângă nişte case, zone că am mai trecut pe acolo. că am făcut ceva acolo, dar. e prima oară când trec.
Nu ştiu. , dar interesant
FantaSZy.
Aa. mi se intampla foarte des. poate prea des.ma rog, de vreo cateva luni au mai incetat deja-vu'urile astea.
E ciudat...si mie mi se intampla des astfel de chestii, insa, ca sa fiu sincera nu am gasit nicio explicatie inca.
Da, am avut uneori sentimentul de deja vu, deoarece intr-adevar am avut senzatia ca ceea ce vedeam, traiam atunci, mai vazusem si inainte. Ceea ce era total adevarat!
Si mie mi se intampla destul de des...am vazut odata un documenntar despre deja-vu si cica apar din cauza ca informatia ajunge la o emisfera a creierului mai repede decat la cea de-a doua emisfera. oricum e foarte ciudata senzatia
Da.probabil ca am visat
mi s-a intamplat, da` nu am o explicatie logica pentru acest fenomen.
Am avut deja vu, a fost ciudatel un pic... ma gandesc ca poate viata pe care o ducem acum, am mai dus-o o data... eu ti-am spus parerea mea.
Nu cred sa fie alt ceva decit un vis. am avut si eu asa ceva [ seara am visat.si a doua zi sa implinit.eram in masina mergeam spre o manastire. observ ca am mai vazut aceste locuri pe unde sincer nu am mai fost niciodata. Din vis stiam ca -peste drum trebuie sa fie o tzeava de fier si numai intorc capul ...bai era chiar acolo. a fost tare ciudat]
momo0988 întreabă: