| obsercvayr a întrebat:

Ati avut vreodata un prieten pe care il puteati numi cel mai bun prieten? Eu am unul. Si ne intelegem foarte bine suntem ca fratii dar la un timp, tot vorbea cu fosta, si astazi i-a lasat comentariu ha mai faina :*, nu ca sunt gelos, dar totusi, asa ceva intr-o prietenie adevarata nu se face, sa te bagi peste prietenul tau cel mai bun., Voi cum v-ati simti?... ca eu ma simt naspa.

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Naspa.

| ElenaSA a răspuns:

Pai daca este fosta ta atunci nu cred ca este cazul sa te superi. Daca ai lasat-o la categoria de ...fosta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi tu, indiferent cat de prieten iti este un baiat, nu-i poti oferi ceea cei poate oferi o fata, prin urmare, este inutil s ate impotrivesti firii!

Cred mai de graba ca de vrei sa te dovedesti un prieten adevarat, trebuie sa accepti sa nu-l incui intro cusca, ci sa-i dai sansa sa socializeze, sa aiba prietena, iar mai departe, nu o sa cada in deprimare si singuratate si sa existe riscul de a te trage dupa el.

Asa este normal, sa aiba prietena, nu-l critica altfel risti sa-l pierzi, sprijina-l!

| obsercvayr explică:

Voi macar ati citit ce am zis? Poate sa fie cu toate panaramaele si toate fetele dar nu cu fosta, mi se pare aiurea bff sa fie cu fosta impreuna, doamne, voi voribti ampulea.