Buna intrebare dar pacat ca nu raspund mai multi useri, asa ne-am da seama ca e doar o facatura chestia cu Bingo.
Parintii mei joaca de la inceput.
O singura data au castigat 50 de lei)).
si eu m.am informat prost si le.am spus ca au castigat 7000 ron.
)
Mama a jucat de o groaza de ori si vrei sa-ti zic ceva? A dat banii de pomana
Nu dar am bagat la BINGO de cand a inceput totusi sper x
pentru asta poti baga un bilet in fiecare saptamana nu e asa mult 10 lei ma rog poate poate...
Cum sa castigi daca totul e regizat? Uita te la tv cand castiga unul o suma mare.Nu se bucura deloc.De ce? Totul e o facatura.Bani pentru partid ca si la loto 6/49. Cel care chipurile castiga sunt tot dintre ai lor. El se bucura pentru 20-30 mil vechi si asta daca stie sa si tina gura.Eu daca as castiga o singura data nu numai as urla in gura mare, dar s ar si vedea starea emotinala.Pacat ca handicapati care trebuie sa verifice corectitudinea jocului sunt manjiti si cumparati. OPC ul doarme, doarme si iar doarme.Cate bilete se vand si cate apar in urne? Nici 2%, restul sunt foc de artificii
Prostie... la emisiune a strigat numele bunicii prietenului meu dar tot degeaba era de sarbatorile trecute asta' iarna si tot degeaba i s-a stricat telu si numarul care a vrut sa il aleaga la "roata" era de 300. 000 ron
deci e ceva si e calumea