| RubikSD a întrebat:

Ati citit Morometii? V-a placut? Eu trec in clasa a VII-a si bunicu meu ma obliga sa o citesc. Mie imi plac cartile mai SF-aventura, iar dupa ce am citit vreo 80 de pagini din Morometii, tot nu imi place. De fiecare data cand ma intalnesc cu bunicu imi zice de cartea asta si mie imi vine sa ii spun: "ma cac pe cartea ta!". Ce sa fac?

2 răspunsuri:
| LonelyGirl01 a răspuns:

Da,am citit Morometii. Cred ca si eu tot prin clasa a 7a eram.Ce sa zic? Cartea a fost draguta, dar mie nu imi prea plac cartile scrise de autorii romani.
Cat despre problema cu bunicul tau, te-ai gandit vreodata sa il intrebi de ce ii place atat de mult romanul asta? Incerca sa il asculti sau mentioneaza in discutie alte carti care ti-au placut tie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inghiti in sec si continui sa citesti, oricum cred ca intra in materia de bac, deci e bine sa o citesti(roaga-te sa n-o uiti ca sa trebuiasaca sa te apuci iar).
Mie nu-mi plac absolut deloc autorii romani(in afara de Caragiale), dar probabil pe vremea bunicului tau era o carte extraordinara.
Si eu va trebui s-o citesc intr-o zi, si nu doar asta, multe altele, tot romanesti, iar mie imi plac cartile straine.
Totusi mi se pare ca esti prea mic pentru ea in clasa a 7-a.
Pe net unii scriu ca se face intr-a 8, altii in a 9-a, altii intr-a 11-a. Dar eu n-am facut-o nici intr-a 8-a nici intr-a 9.
Oricum, intr-a 7-a nu e o carte buna pentru tine, poti folosi asta ca scuza.