| PumpkinDoll a întrebat:

Ati considera imortalitatea ca fiind un blestem?

7 răspunsuri:
| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Normal ca este un blestem. Imortalitatea inseamna sa faci aceleasi lucruri in fiecare zi. Ce s-ar intampla daca tu ai avea parte de viata vesnica si prietenii tau ar muri? Te-ai simti singur si ti-ai da seama ca viata nu mai merita traita.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu pentru ca nu avem cum sa fim nemuritori.

| Yee a răspuns:

Yee(Salut)! Desi la inceput ar fi foarte tare, cu timpul are sa iti para rau de rudele/prieteni care mor si te lasa singur, in plus o sa incepi sa simti ca iti pierzi sensul pe pamant si curiozitatea, extazul si eliberarea mortii o sa ti se para chiar adevarate miracole.

| KorePandorica a răspuns:

Probabil că nu, dacă m-aș fi născut în altă perioadă din istorie. Mi-ar fi plăcut să trec prin toate de la început și să văd până unde ajung și cât o să dureze până o să îmi doresc să mor. Dacă ar fi existat imortalitatea și aș fi prinsă în viața asta fără nici o ușă de scăpare, probabil la un moment aș realiza că sunt blestemată. Dar toate au o consecință și lumea asta e bogată de informații și experiențe pe care un muritor nu o să reușească niciodată să le exploreze, deci chiar ar fi blestem să trăiești veșnic și să vezi evoluțiile care au loc în jurul tău, iar tu să fii o parte din tot? Lumea e în continuă schimbare, dacă ți-ai accepta soarta și ai fi împăcat cu ideea de nemurire, nu cred că s-ar repeta nimic pentru că lumea e în mișcare, iar tu te miști odată cu ea.

| Logann a răspuns:

Nu cred ca pot sa cuprind acest gand filozofic. Este peste puterea mea de conprehensiune.

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Inca nu am intalnit pe nimeni imortal, ca sa ma pot pronunta laughing

Întrebări similare