Asa zici u ca de la coca si heroina nu ajungi la bahaus as fi bine dar de obicei sunt niste droguri foarte tari si de acolo ajungi la bile, si eu as vrea legalizarea Marijuanei si pe sisu tudor libr!
Nu. Dar am asistat la cum consuma o persoana (un prieten). Se simtea super bine si uita de toot.
A avut un comportament mai ?
Da
Am asistat si eu la chestii de genu
Ai fi tentata sa incerci?:d
Nu x_x
Ok ok gata
Dsp Cannabis ce parere ai?:d
Nu stiu, nu-mi pasa de niciun drog.
Cannabisul nu e drog!
Nu am consumat...si nici nu o sa consum! Senzatia placuta care ti. o dau pe moment (cica) se transforma intr. o stare de stres, nervi si ce e mai rau.
Pai depinde ce fel de droguri. De exemplu, daca fumezi iarba primele 5-10 min o sa razi isteric dar dupa o sa te simti in lumea ta, foarte obosit, incepi sa vezi tot intunecat, dupa vreo 3-4 ore iti va trece din stare, dar eu 2-3 zile dupa, inca nu puteam sa vad, si inca eram pe trip-ul meu. Dar, na, depinde si ce droguri, fiecare au alte efecte. Depinde ce stare iti doresti pe moment.
Iarbaaaaaaaaaa e cea mai bunaaaaaaaa!
Nu, nu am consumat şi nici nu am de gând să consum. Dacă iei odată vei dori să mai iei odată şi astfel vei ajunge fără să-ţi dai seama la dependenţă. Suntem uşor de influenţat iar pentru unii anturajul este distrugător.
Buna da am consumat radeam ca o nebuna si nu ma puteam opri din ras vream muzica la maxim si nu prea stiam ce faceam prima data am fumat heroina, pe urma al tras cocaina dar cu greu mam putu lasa droguri=mortea alba nu tias recomanda sa te apuci de asa ceva finca o data ce ai incercat iti vor aprea si problemele in viata. O zi buna.
Nu o sa ajung la droguri de genu prefer Marijuana care nu face nici un rau
Corect! si eu la fel
Asa zici u ca de la coca si heroina nu ajungi la bahaus as fi bine dar de obicei sunt niste droguri foarte tari si de acolo ajungi la bile, si eu as vrea legalizarea Marijuanei si pe sisu tudor libr!
Nu am consumat dar prietena mea da, de fata cu mine ..si se purta ciudat, radea fara motiv si etc. sunt f tentata sa incerc si nu cred ca o sa mai rezist mult fara sa incerc macar odata
Daca incerci mai bine ai incerca Cannabisul nu dauneaza ca etnobotanicele etnobotanicele te distrug de cap si te prajesc E doar un sfat tu fumezi ce vrei
Cand esti fumat uiti de totttttttt te doare-n,, de tot iti vine doar sa razi
Da -.-"
Umm la inceput weird. adica dupa ce te 'trezeai' aveai o stare naspa. Acum e mai ok. Exista forumuri despre asa ceva. Pe TPU nu e chiar asa multa lume care sa stie sau sa fi incercat.
Nu-mi spune ca etnobotanice!
Sunt o nimica toata... Eu ma refer la altele mai nasoale ^^. Anyway nu mai vreau sa trec prin asa ceva.
A. :-s urat ca ai ajuns acolo
Vampire_9682 întreabă:
12Afasa2 întreabă: