Bună!
Eu personal nu, dar când am fost odată, o fată a copiat şi a prins-o, i-a luat lucrarea i-a scris copiat pe ea şi a chemat ceva oameni. Îţi dai seama în ce situaţie penibilă a fost fata aia, dar nah, greşeala ei.
Consider că dacă ai ajuns la acel nivel nu mai e nevoie de înşelătorie.Asta e copiatul.NU?
Daca ai ajuns la olimpiada nu vad de ce trebuie sa copiezi.Te bazezi pe cunostintele tale.Nu este ca o teza la scoala.Nu am copiat.
Nu am fost niciodata la o olimpiada dar parerea mea este ca daca ajungi la olipiada inseamna ca stii si ceva, apoi nu cred ca s-ar putea copia deoarece este totusi o olimpiada unde vor asista si 2-3 profesori.
Sincer nu! Ce rost ai mai avea sa te duci la olimpiada. Depinde ce olimpiada adica pe scoli/judet. Daca te toarna faci scoala de ras. Mai degraba nu te duci la olimpiada.
Dacă ajungi să mergi la olimpiadă înseamnă că ştii mule lucruri despre materia respectivă, ai note bune faci suplimentar şi că profesorul te-a ales întocmai. Deci părerea mea că ţiii totul pentru tine. Şi nici nu împărtăşeşti sau iei de la alţii.
Deci nu.
Da. Am copiat trei pozitii de start la suta de metri, si o stafeta. Imi cer iertare, imi era foame.
Se presupune ca daca ajungi la olimpiada, esti bun. De ce ai copia? Desigur, daca nu ai fi copiat si inainte. Raspunsul este nu.
Nu am copiat, insa, altii spun ca poti sa copiezi si nu stiu ce..eu sunt de parere ca nu trebuie sa copiez la olimpiada.
Ai dreptate.
Nu ti se pare stupida intrebare? te duci sa esti destept sau ca esti un bun copiator,, aiurea!LOL
Poate tu esti vaca, my darling, am spus mai sus, daca nu stii sa citesti!
Daca ajungi sa dai olimpiada inseamna ca esti bun...am fost de multe ori si daca chiar vrei sa copiezi se poate trebuie sa stii cum)