| cristina_4037 a întrebat:

Ati crezut vreodata ca sunteti indragostiti de cineva? Daca da... ce v-a facut sa credeti asta? Sunt curiosa sa aud parerile voastre.si pe langa asta de fiecare data cand am pus o intrebare am citit cel putin 5 raspunsuri extraodinare... dar din pacate nu le pot premia pe toate si imi pare nespus de rau. Va multumesc ca dati raspunsuri din suflet si foarte atente si gandite. Sunteti niste utilizatori de nadejde si cred ca sunteti si foarte buni prieteni( pentru cei care va au). Va pup, si va multumesc inca o data :*:*:*

Răspuns Câştigător
| Artemiss a răspuns:

Si acum sunt indragostita de cineva... e cel mai frumos lucru din lume:inima iti bate, simti ca zzbori, vrei sa il vezi mereu sa il ai langa tine sa ii spui ca il iubesti si sa il tii cu putere in brate, sa il saruti cu foc...simti ca visezi si nu vrei sa te trezesti...lumea e a ta... dar cel mai rau e ca odata si odata te trezesti si cel mai frumos vis se transforma in cosmar.

8 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Am crezut de mai multe ori ca sunt, dar nu a fost asalaughing
Insa...acum chiar suntwhistling
Imi bate inima tare, nu mai stiu sa vorbesc, tremur, ma uit ca proastalaughing
Ehh...cine te iubeste, te iubeste asa cum estibig grin laughing

| Antrax a răspuns:

Imi bate inima ff tare roshesc intreb multe lucruri doar sa ii aud vocea si sa ma bage doar pe mine in seama( cam egoista)tonguetonguetongue

| JackieSue a răspuns:

Ce intrebare e asta :ati crezut vreodata ca sunteti indragostiti de cineva?->Normal... ce om nu s-a indragostit macar o data?!
Mi-am dat seama dupa inima mea ...batea foarte repede si tare, daca era liniste deplina o puteai auzi big grin incet, dar se auzea.

| yanny`s a răspuns:

Poi...indiferent de cat de suparata eram, cand il vedeam pe el imi trecea totul si nu puteam decat sa simt o bucurie imensa si parca ma strangea cineva in brate tare tare, nu mai aveam aer, simteam ca ma sufoc..."fluturasi la stomac"
:smug
era extraordinar... dar a trebuit sa se termine totul candvastraight face

| fabiola a răspuns:

Nu numai ca am crezut...am si fost...si sunt!
Indragostitul este bateria sufletului, te simti tot timpul tanar, plin de energie, ai lumea ta, gusti din fericire...incearca si mai vorbim!

| Lary a răspuns:

Da am crezut... dar m-am inselat.Am crezut asta pentru ca ma gandeam mereu la el si cand auzeam de el ma inroseam ca racu'... dar ii dau dreptate celui ce a zis ''ochii care nu se vad se uita''. Nu l-am vazut vreo 2 luni...si intr-o zi mi-am adus aminte de el... dar nu am mai simtit nimic.Imi era indiferent.

| cutie a răspuns:

Daa pentru ca arata frumos dar avea o minte de tiganlaughing

| pinklife a răspuns:

Sunt foarte fericita cand il vad sau cand vorbesc cu el... simt ca acolo in ochii mei se citeste "imi place de tine" si mai mult de atat obisnuitii "fluturasi in stomac". Eu sunt o fire forte indrazneata dar daca ma indragostesc de un baiat foarte tare... imi cam tai din curaj