| zambetcald a întrebat:

Ati dori ca parintii vostrii sa se implice mai mult in viata si activitatile voastre sau nu? va acorda suficienta atentie?

6 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu,nu vreau sa se implice in viata mea,nu le-am spus niciodata cu cine sunt,ce mi se intampla,am fost obisnuita sa spun toate lucrurile astea surorii mele, si celei mai bune prietene, pentru ca ei sunt divortati.Imi acorda destula atentie,maica'mea chiar foarte multa, daca stau putin in pat deja se crizeaza, ma intreaba daca mi-e rau.

| PrecioussGirl a răspuns:

Da imi acorda suficienta atentie.
nu prea imi place sa se bage in treburile mele.

| Mihaela_3187 a răspuns:

Eu imi doresc sa se implice complet si sa ma ajute la decizii, de fapt aceasta dorinta la mine e realitate, daca sincer pentru mine e foarte greu sa iau singura decizii pentru ca nu sunt sigura pe mine si ei fiind parintii mei normal ca ma ajuta. pup!

| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

La mine parintii sunt prezenti in aproape tot ce fac (mama mai mult). Acorda mai multa atentie decat as dori.De obicei ei imi stabilesc programul.Ma sfatuiesc cu ce e si ce nu e bine sa fac.

| TheCritic a răspuns:

Pai se implica foarte mult, atat mami cat si tata. Chiar am niste parinti super si nici nu ma "strang cu usa".

| Andreea011 a răspuns:

Cate o data as dori sa se implice mai mult dar cate o data deloc. sa zicem ca imi acorda destul timp dar uneori cand sunt ocupati si spun si eu o intrebare la ca care astept raspuns nici nu ma aud, offffffffffff

Întrebări similare