| andi a întrebat:

Ati dori ca si baietii sa aiba ciclu, ba cchiar sa ramana insarcinati?

Răspuns Câştigător
eileen
| eileen a răspuns:

laughing mi-as dori da, macar pentru o zi, sa se chinuie si eihee hee si apoi sa ii vedem daca mai au tupeul sa spuna ca ne plangem pentru ca suntem rasfatatehee hee

31 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu. Suntem facuti asa cu logica si ar fi o nebunie sa se poata imulti ambele sexe. Cat despre ciclu, mi se pare o chestie nesemnificativa. De ce sa mi-o doresc, n-ar schimba nimic.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dar cat de norocoase suntem nu va dati seama? sa poti sa-ti simti copilul inca din prima zi, sa-l porti in pantec ca o parte din tine si apoi sa-l aduci pe lume?
Iar despre menstruatie: sigur e neplacuta, dureroasa, dar e cel mai fidel semn ca a mai trecut o luna si totul e in regula.

Anna
| Anna a răspuns:

Nu, n-ar suporta asemenea chinuri.laughing Nu sunt suficient de rezistenti fizic incat sa poata da nastere sau sa suporte durerile inainte de menstruatie.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu, nu au cum.Chiar daca se dau mari si ne considera pe noi sexul slab de fapt e invers.Noua nu ne este frica de a aduce pe lume un copil, lor le e frica si de un medic dentist.Cand venim acasa de la maternitate cu cel mic le e frica sa il ia in brate, de schimbat scutece nici nu poate fi vorba...

mariana
| mariana a răspuns:

Eu nu as dori asa ceva. Ganditi-va doamnelor care va plangeti ca suportati chinul C. M. si al nasterii ca noi, incepand de la Eva stabuna, am adus continuarea speciei umane, rolul nostru a fost bine definit pe pamant si mi se pare ca nimic nu este mai pretios in aceasta lume decat cuvantul " mama", pe care il adora mai ales baietii care isi iau mamele drept exemple pentru cum ar trebui sa arate sotiile lor. Femeia este "pamantul" fertil din care rasare viata, daca n-ar exista femeia, mult hulita de unii misogini, viata pe pamant pentru specia umana ar inceta. Ganditi-va doamnelor si domnisoarelor la acest rol al femeii si uitati de micile inconveniente la care ati facut referire in intrebarea-dorinta "de a muri si capra vecinului".

cami
| cami a răspuns:

Daaaaa

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

De ce toti se cred Schwarzenneger? laughing
Ca idee de film a fost amuzanta... nu stiu cat de amuzant ar fi de-adevaratelea... happy

| JustMeFlory a răspuns:

Eu una as vrea sa ii vad pe baietii din ziua de azi, sa mai sufere si ei! nu numai noi! poate atunci ne vor respecta mai mult!

Dar din nefericire nu se poate acest lucruhappy
Toate sunt facute cu o logica anumehappy

| Zâmbărici a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorda ar fi tare sunt total de akord cu eileen

auran
| auran a răspuns:

Cu ciclul, nu ar face mare treaba dar daca ar ramane insarcinati s-ar imbogati!

| dulshe a răspuns:

Da...macar sa vada si ei cat suferim noi femeiletongue

| Ben. a răspuns:

Nu.

| Wtf9000 a răspuns:

A fost si un barbat insarcinat. Si da, sunteti rasfatate. tongue

| Dl.Inginer a răspuns:

Ce rele sunteti fetelorlaughing. Nu, n-am vrea sa nastem nici sa avem ciclu.

| mioara a răspuns:

Asta chiar nu se poate

| pppaaauuulllaaa a răspuns:

rolling on the floor)ar fi tare

| ellai a răspuns:

A fost deja un barbat insarcinat chiar daca suna ciudat.cred ca copilul o sa fie cel mai defavorizat-cum te-ai simtii sa fi singurul care a fost nascut de un barbat?
I don't want to see

| Zoombe3 a răspuns:

Nu cred ca barbatii ar fi in stare sa duca o sarcina pana la capat laughing rolling on the floor ba mai mult, sa nasca. Am vazut un documentar despre chestia asta, de ce femeile nasc si barbatii nu, cica noi, femeile suntem de 10 ori mai rezistente la durere decat barbatii.

| miry a răspuns:

Nu se poate dar as vrea, poate asa vor intelege prion ce trecem noi femeile

| Liana [] a răspuns:

Nu...nu mi-ar placelaughing...brigaela aredreptate.Toti suntem facuti dupao logicatongue

| bibix_5640 a răspuns:

Nu cred.pentru ca daca asa nea fost.noua fetelor. dat sa fie.cred ca asa trebuie happy...sincera sa fiu...chiar daca baietilor le-ar trebui o lectie...nu cred ca as dori sa aiba cicluhappy.nici sa ramana insarcinatilaughinglaughing

| 31ea a răspuns:

Da

| DarkBlood32 a răspuns:

Da. macar sa sufere si ei. devil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi haos total. E imposibil. Dumnezeu a facut lumea cu logica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu categoric. Ei au rol bine delimitat în societate și în viața de cuplu, la fel și femeia.
Bărbații nu se pot bucura așa ca noi: nașterea unui copil!
Sâc, sâc.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SI INCA CUM!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. ce ce, saracutii? sa moara si capra vecinului?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate, chiar ma enerveaza chestia asta cu stupid, iar am nimerit-o din greseala. Spanak