| 4Life a întrebat:

Ati dormit vreodata cu un baiat? ma refer in tabara sau undeva la film la colegi de-a vostri(nu ma refer:cand ati facut prima data sex)

3 răspunsuri:
| Foxylicious a răspuns:

Buna
Da. Eram la un prieten a carui sora era colega mea de clasa.Am fost la el intr-o seara sa vedem filmul "300" si el si-a mai adus un prieten.Am adormit cu prietenul luilaughing el cat timp dormeam a pus intre noi un prosop sa nu se atinga de mine sa ii zic ca e nesimtit si ghici ce acum eu cu el formam un cuplu de un an.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, la o petrecere in pijama mixta, am pus perne pe jos, si am adormit pe jos langa un prieten destul de apropiat si m-am trezit la 5 dimineata ca din greseala am cazut peste el blushing Nu zic cate comentarii sau auzit pe urma, da oricum noi am ras pana dimineata la 9. (si el nu a zis nimic de rau, dimpotriva este cel mai bun prieten al meu {mai bun ca o fata} si niciodata nu s-a dat la mine, ci glumim, iesim cu rolele cu bicicleta) asa ca sa nu-ti fie vreodata teama sa ai un prieten ( nu iubit) baiat, pentru ca uneor i baietii is mult mai sufletisti decat fetele... big grin blushing big hug