| Alexutsa_2737 a întrebat:

Ati facut vreodata sex pe scoari? Eu am facut si mi-a placut mult de fapt eu am facut sex pe peste tot si pe masina in vazul lumiitongue

Răspuns Câştigător
| Ỷηηєs a răspuns:

Bah am o intrebare pentru IQ ala al tau foarte pe...O.o "MINUS"rolling on the floorTu te prostesti cand scrii asa ceva sau ti-a intrat chestia asta in reflex cu facutu sexului peste tot?rolling on the floorlaughingAtunci zi-mi si mie care a fost cel mai interesant loc in care ai facut sex?laughingNu de alta dar poate data viitoare ne anuti si pe noi unde s-a tinut partida ta de sex foarte "Dirty"laughingrolling on the flooroh go on...Eu zic asa:Sa ne lasi cu intrebarile astea stupide ca nu stam noi acum sa vedem ce faci tu cand esti plictisitarolling on the floorA sunat sictirit? Sorry Alexutsatonguelaughingrolling on the floorI don't want to see

14 răspunsuri:
| Graphee a răspuns:

Mă scuzi, dar te rog, mai sunt şi minori pe acest site. Puţină decenţă. Mulţumesc anticipat.

| yellowalien a răspuns:

Pe 19 iunie 2011 declarai ca esti virgina iar pe 26 iunie 2011 deja ai avut timp sa faci sex peste tot? Foarte interesant. Eu zic sa te lasi de basme si fantezii si sa-ti vezi de viata ta.

| Rustin a răspuns:

Si esti fericita?

| BroascaCuElice a răspuns:

Pai normal ca ai facut peste tot doar esti curva

Binelaughing

@DeeDee oh go on nu cred ca exista un loc unde sa nu o fi facut :]] nu stii ca asa fac curvele?

Bineee>:p

| 985436982 a răspuns:

Concluzia? Esti o curva :*

| claudiu_7386 a răspuns:

Pe scoari nu imi aduc aminte sa fi facut

| Ỷηηєs a răspuns:

rolling on the floorlaughing

@Johnny sa-ti fie rusinee ai raspuns inaintea meahstraight facewaitingrolling on the floorlaughing:X

| Ỷηηєs a răspuns:

Moama baii am luat si fundicoaiee baaaaa:devil)big hug

sac sac sac Johnnytonguesmug:*:X

| Fluturemov a răspuns:

Mare dreptate are disconnected laughing

Bravoo... mai ai vreun loc unde nu ai facut? laughing

| Dan_8062 a răspuns:

Fha curva dracu te f++i de la 14 ani fetita lu dumnezeu vz sati nu-ti iasa scula pe nas. cred ca nu mai esti virgina nici in urechi

| BeautifulMonsterLulu a răspuns:

Esti perversa fata...(scuze de limbaj)

Întrebări similare