Folosesc Sensodyne Repair and Protect de cateva luni si sunt multumit. Am mai folosit si Whitening si pot spune acelasi lucru. Dar nu trebuie sa te astepti la rezultate peste noapte. In maxim o luna ar trebui sa observi o imbunatatire.
CloudRazor este adevarat ca albeste dinti? mi-am cumparat-o si eu aseara si pe cutie sus scrie protectie impotriva sensibilitatii dentare si in dreapta scrie Whitening ajuta la redarea albului natural al dintilor. fratele meu mai mare mi-a recomandat-o si azi de dimineata m-am spalat pe dinti cu ea si sincer imi place cum imi simt gingia acum mai ales ca am si dintii sensibili dar tu ai spus ca ai folosit-o o perioada din cate ai observat tu albeste dinti dupa o perioada?
Se vede o usoara imbunatatire in ceea ce priveste albirea (dupa aproximativ 2 luni de folosire zilnica, dar eu am folosit doar ''Repait and Protect''), dar nu ceva spectaculos. Este foarte buna pentru dintii sensibili si da rezultate de la primele folosiri. Am folosit-o in jur de 6 luni si am fost multumit. Probabil ''Whitening'' pe care vrei sa o folosesti da rezultate mai bune, dar la fel, trebuie sa ai rabdare. Poti incerca pentru 2-3 luni, iar daca nu functioneaza, incerci alta.
Am folosit pasta asta de dinti dar nu mi s a parut nimic special la ea.foloseste-o si tu sa te convingi
buburuzamiraculoasa01 întreabă:
AlexDumitru33 întreabă: