Nu dar probabil o sa fiu deoarece eu dau bacu si e posibil sa plec la facultate in alt oras iar iubita mea mai are 2 ani de liceu
Am o relatie de 2 ani si 1 an a fost la distanta.Da, a fost greu, dar daca intr-adevar doua peroane se iubesc, rezista si trec peste orice.Nimeni nu ne-a dat sanse, toti credeau ca o sa ne despărțim, dar au trecut 2 ani si inca suntem împreună si ne iubim foarte mult, in ciuda tuturor obstacolelor pe care le-am întâmpinat.Eu zic ca nu ar trebui sa ne lasam descurajati de asemenea lucruri, pentru ca atunci cand iubesti lupti si treci peste orice.
Relatia la distanta e mult mai intensa decant o relatie obisnuita, pentru ca trebuie sa lucrezi mai activ la ea, din cauza ca nu esti langa ea. Probabil unul din avantaje este ca n-ar sa te urmareasca ce faci 24/7, insa nici tu n-ai sa poti fi sigur ce face ea acolo si cu cine. Plus dupa ceva timp e greu sa mentineti magia...ai vorbit cu ea despre tot ce-i posibil deja, nu puteti merge nicaeri impreuna, nu puteti sa va atingeti. Vorbiti mai rar...si te trezesti intr-o dimineata si-ti dai seama ca ti-ai pierdut jumatate de an in van.
Da, am fost si nu a functionat!
In principiu, cam 90% din asemena relatii sunt sortite esecului.
Cea mai nașpa relație asta e..la distanta! Nici măcar nu cunoști persoana respectiva decât "pui botu'"la frazele perfecte după Facebook, wapp etc, nu poți știi cine.i cu adevărat este doar o pierdere de timp.
Am fost și e aiurea. Stai toată ziua pe telefon, skype să comunici și uiți cum arată până și blocul tău. consider că este o relație toxică ce te oprește din a trăi viața cu adevărat.
și da, există partea în care dacă vă întâlniți să nu vă înțelegeți și să nu fie atracție - chiar dacă pe telefon era.
Andrei0G întreabă: