Da,am fost indragostita de un baiat si de placut la fel.Cel mai important e sa fie si el/ea indragostit/a la randul lui/ei de tine,altfel nu are nici un sens. E cel mai frumos sentiment,sa iubesti si sa fi iubit...
Ce ma atragea la el comportamentul lui fata de mine, de ex cu alte persoane se purta intr-un fel si cu mine in alt fel, intr-un fel mai special:X imi demonstra ca eram cea mai importanta pentru el.Prin faptul ca stia ce imi place si ce ma face fericita:X. Cred ca nici nu se poate explica sentimentul...
De placut, iti poate place de 5 pers odata, dar daca sentimentele nu iti sunt impartasite degeaba iti mai place pentru ca nu are nici un rost.
Aspectul fizic nu conteaza foarte mult, nu trebuie sa fie cel mai frumos din lume, dar nici sa imi fie rusine sa ies cu el pe strada.Cred ca cel mai important este sufletul omului, felul in care se comporta cu persoana iubita, caracterul...
Nu m-am indragostit cu adevarat de un baiat, doar mi-a placut de el. Imi placea la el faptul ca era sigur pe sine, optimist si amuzant. Cred ca cea mai apreciata calitate este simtul umorului la un baiat dragut.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
CravataAlbastra întreabă:
Elenastoica9 întreabă: