| lolvere a întrebat:

Ati fost vreodata somnambuli. Daca da ce ati facut?

Răspuns Câştigător
| LoveMe a răspuns:

Hahahaha ce intrebare! nota 10 am datlove struck am ras cu lacrimi la aproape toate raspunsurilelaughing
si am dat la toate rasp amuzant
mie mi-a povestit mama ca in fiecare noapte rad de nu mai potlaughing
sau ca intr-o zi cls I parca am repetat de atatea ori o lectie ca am ziso si in somnlaughing
sau am mers odata la ei in dormitor si m`am asezat pe fotoliu si i-am intrebat ce faclaughing

funda?big grin

11 răspunsuri:
| cristina_3322 a răspuns:

Mi-a povestit o prietena ca in timp ce dormea spunea "Dezbraca-te, imbraca-te, dezbraca-te, imbraca-te"laughing prea belearolling on the floor

Ei i-a spus sora ei laughing) eu as fi ramas socata. cine stie ce visa fatalaughing

| Gigiku a răspuns:

Vorbesc in timp ce dorm in fiecare seara. Mi-a zis fratele meu. Uneori vorbeste cu mine si nu imi aduc aminte de nimic.

| Deyutza a răspuns:

DA! Cand eram mai mica mergeam in camera parintilor la dupapul meu si scotteam toate hainele, apoi le bagam inapoi!(imi spunea mama dimineata) sau mergeam la baie apoi in pat apoi iar la baie si apoi in pat; si ma intreba mama ca dc am fost de atatea ori la baie si eu nici nu am fost! CIUDAT laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dalaughing. Eu sunt. M-am ridicat din pat, am luat patura in brate si stateam cu ea in fata televizorului.Mama mi-a povestit, ca nu tin minte ce faclaughing

| Közmyn17 a răspuns:

Odata am facut exercitzii fizice (ca sa ma obosesc), da' acum vara e cald, si noapte nu mai dormi din kuza caldurii. Odata, am citit Enigma Otiliei(vreo doua capitole) laughing Am numarat, si la un moment dat, am dormit dus...hee hee

| danny_5176 a răspuns:

Mi-a spus un prieten ca varul lui era sa isi faca nevoile pe parintii lor, insa s-a trezit tatal, iar un prieten de al meu injura in fiecare noapte...serios

| mY-MuM-OverMediCateS-m a răspuns:

Da. Cand eram mica mi-a povestit mama ca am mers la bucatarie ( mama cu tata inca mancau si eu ma dusesem la culcare) si mi-am dat pantalonii si chilotii jos si m-am asezat pe scaun. Mama m-a intrebat ce vreau si i-am zis ca vreau la baie si m-a dus ea la baie ca eu imi dadusem drumu` p scaun. Ma rog cand m-am trezit nu-mi mai aminteam nimic.

Si acum cateva luni mi s-a intamplat. Adormisem cu sora mea in pat si mama se uita la tv de pe fotoliu.La un mom dat am inceput sa ma cert cu sor`mea ...adica:ea se certa cu mine si eu cu ea de parca eram treze.Ne-a povestit mama cand neam trezit =]]

| SheCanFlyy a răspuns:

Eu m-am trezit si am iesit afara in toiul noptii rolling on the floorsi m-am urcat in masinarolling on the floor(mi-a povestit mama)
Sau odata dormeam cu o fata si am inceput sa o injur

| emillie a răspuns:

Paai.ma duceam in paturile celorlalti. Sau odata m-am ridicat si am inceput sa ma prefac ca vorbesc la telefon.Sau m-am dus in camera la soramea si i-am zis sa-mi faca tema la romana si cand mi-a zis sa ma duc sa ma culc m-am trantit la ea in pat.

| Vizitiul a răspuns:

Nu am fost somnambul niciodata, dar am visat ca userii de mai sus mint frumos.

| Me_2404 a răspuns:

Cand eram mica mereu ma duceam la parintii mei si dormeam la picioarele lorlaughing sau odata sora mea i-a zis mamei mele"Dansezi? vrei sa dansezi?" mami "Da dansez(DAR NU DANSAlaughing)) )"