Sa incepem cu inceputul...Travian este un joc on-line (mai exact browser game) Deoarece vad ca e jucat de multa lume m-am gandit sa va dau o idee foarte buna de cheating...
1. Instalati AoL De AICI
2. Faceti Niste Mailuri Pe Yahoo
3. Faceti Mai Multe Conturi de Travian De AICI
4.La Fiecare Cont incepeti prima data cu ridicarea nivelelor la Primarie(pana la nivelul 3 sa ajungeti) dupa care va faceti un hambar si un granar ...si in cele din urma Targul care e cel mai important
5. Daca Ati Citit Paragraful Fiecare jucator poate avea un singur cont pe server. ignorati-l
6.De Acuma inainte cand o sa Va logati cu Conturile ce le-ati facut mai inainte Folositi Aol
7.Cand Te Loghezi Cu Userul tau Foloseste Ip Tau Real sau Alt Ip
8. Zilnic Trimiti Resurse De la Fiecare Cont in Satul tau principal CAT MAI MULTE RESURSE
9.Chestia asta poti sa o aplici si altui joc de genul... Foloseste-ti Imaginatia
De Acuma Inainte populatia satului tau o sa creasca PARANORMAL
Daca Cumva o sa vedeti Ca v-a scazut populatia singura inseamna ca unul Dintre Admini a observat ca se trimit multe resurse satului tau...o sa iti scrie un mesaj de genul " Hey De Ce Joci MultiAccount? Vrei sa nu mai joci deloc?"
La Acest Mesaj Sa ii Raspunzi Cu " Salut Eu Habar Nu Am cine imi trimite resurse pentru ca de fiecare data cand le multumesc nu imi raspund niciodata la mesaje "
El va Verifica ip-urile de pe care te loghezi cu Accounturile...o sa vada ip-ul de aol asa ca o sa fie nevoit sa iti Ridice Populatia inapoi
Ar Mai Fii O Idee Super Grozava Sa Spuneti Pe Forumul Lor Ca, sa va citez cam ce as spune eu
Domnule Admin De ce mi-ai scazut populatia? Ti-am mai spus ca nu stiu cine imi trimite resurse de pe conturile alea...(comanda sa refuzi resursele nu exista in joc)
Si acum cea mai mare Vrajeala Dintre toate : Domnu admin acum m-am prins ce se intampla ...Careva dintre dusmanii mei de aici de pe travian si-a facut mai multe conturi si acum imi trimite resurse La Maxim numai in speranta ca o sa ma observe unul dintre admini si sa imi scada populatia pe motiv : multiaccount " (poate v-am dat si o idee de razbunare acum
Am facut acest tutorial deoarece pe Serverul Speed de Pe travian mi-a fost scazuta populatia Pe Motiva ca eram in Top ( Va dati seama si voi ca admini tot timpul au Motive )
Sper ca o sa va foloseasca ideea.
Sursa: http://hacking.3xforum.ro/post/7268/1/Travian_Cheats/
marius_2288 întreabă:
SK8TpunK întreabă: