Cand subiectul te depaseste sanatos e sa taci si sa asculti fara incerci sa dai impresia ca stii despre ce vorbesti, nu avem google implantat sa stim tot despre tot, nu e o rusine sa inveti informatii noi de la alte persoane.
Nu mi s-a intamplata asta, fiindca atunci cand nu am cunsocut un subiect foarte-foarte bine, nu m-am bagat in discutie, tocmai pentru a evita sa nu ma pierd.
Iti recomand acelasi lucru, cand nu stii ceva foarte foarte bine, nu intervenii in discutia respectiva, mai bine taci, neriscand sa te faci de rusine, sau sa inlemnesti ca nu stii ce sa mai spui.
Da, au fost discuții la care nu eram pe subiect așa că m-am retras discret din discuție
Acum o oră | Violleta2022 a răspuns:
"cand nu am cunsocut un subiect foarte-foarte bine, nu m-am bagat in discutie, tocmai pentru a evita sa nu ma pierd."
Pai de ce nu faci asta si aici Violetto ca par ca te depasesc prea multe subiecte
Daca te intereseaza, poti sa intrebi. Nu e o rusine daca nu cunosti un subiect anume. Ba chiar grupul respectiv o sa iti explice cu entuziasm subiectul, daca este unul foarte interesant pentru ei. In schimb, daca nu te intereseaza subiectul pe langa ca nu il cunosti, te poti retrage din grup.
Nu ma bag in subiecte pe care nu le cunosc, insa, daca am ajuns intr-un subiect de genul, pun intrebari si spun ca nu cunosc destule informatii despre subiect. Este normal