Eu la varsta aia mergeam la femei cu noroc si alegeam spanioloaica, argentinianca, brazilianca sau nemtoaica desigur pe bani dar a meritat decat fraierit la buzunar de una pe interes.
Ai o problema. Esti dependent de jocuri de noroc. Da-le naibii. Sunt facute sa pierzi bani. Mai si castigi, dar in majoritatea cazurilor pierzi. Nu mai juca. De acum incolo strange-ti banii, nu ii mai cheltui aiurea si mai ales nu mai te juca jocuri de noroc. Nici macar nu esti major, cum de te lasa administratorii/vanzatorii?!
Nu ai pierdut cine stie ce sume, sa n-ai regrete, strange-ti banii de acum incolo. Daca pierzi, nu mai juca! E clar ca vei continua sa pierzi, nu iti vei recupera NICIODATA banii pierduti.
Ce faci tu, este ceva. ai nevoie de ajutor. Asta cu pacanelele, e o mare problema.
Vei ajunge sa te imprumuti de bani, sa ii pierzi si sa ramai si dator. Cunosc cel putin 3 persoane care s-au sinucis din treaba asta. Acum cand esti ok si pe 0 si nu esti dator la nimeni, e timpul sa te opresti. Aparatele sunt setate sa pierzi bani, ai 19% cred ca e in Romania, sansa sa castigi, restul papa ei, SI nu te nimeresti tu sa fii unul din aia 19 la suta, mereu va castiga altul. si cine are aparatele. Cere ajutor de la cineva sa te ajute. Nu pot sa imi imaginez cum e sa fii dependent de aparate, dar am cunoscut multi prieteni care au pierdut familii, s-au sinucis, au stricat alte familii, oameni cu un viitor in fata.
Cere ajutor cuiva, cineva in care ai incredere si stii ca te va ajuta.