Acum 2 ani in clasa a X-a am luat un doi. am vrut sa chiulim toata clasa, dar cativa dintre colegi s-au intors, le-a predat o lectie noua si la urmatoarea ora ne-a dat lucrare din lectia pe care a facut-o cu 3 elevi. Asa ca nu mai chiuliti dragi colegi!
In cls a 10-a am avut media 7 in rest numai medii de 5 nu mi-a placut matematica.
Buna!
Nu am fost buna la matematica si nici acum nu sunt.Nu imi place.
Cea mai mica nota primita a fost 4.
La mate cea mai mica nota a mea a fost 8 insa la franceza am luat 3 am mai dat o lucrare acu si creca iau 5...Si mai am note de asta... dar mate imi place la nebunie!
Mereu am detestat matematica si era singura materie care imi tragea toata media generala in jos.Ma duc la pregatire la mate de 4 ani si lucrul asta ma face sa o detest si mai tare. Cea mai mica nota a fost un 4
Eu iau note proaste la mate aproape in fiecare saptamana....ma simt terorizat...
Da, la matematica eram cea mai buna dar din pacate nu eram preferata profesoarei deoarece vorbeam foarte mult la ore, si nu cu ea, de ciuda mi-a pus un 2, mai bine ma dadea afara de la ore. nu mi s-a parut corect dar ce sa fac
Da, dar era la test initial . N'am fost prea constiincioasa pe atunci, acum m-am invatat minte .
P. S. A fost un 3
Da in clasa a -7a am luat un 6 la un test... dar pentru ca am raspuns la ora mi-o pus 7
Si nota ta cea mai mica care a fost?
Eram cea mai buna din clasa.incepand din clasa a 6 a. ca tin minte ca pana atunci aveam grija sa iau numai de la 7 in jos, dar si acum o iubesc