| Zâmbărici a întrebat:

Ati mers anul asta la patinoar?laughinglaughingeu am fost saptamana asta si am tras cateva trantelaughinglaughingbine ca era varmiu langa mine dar pana la urma m-am obisnuit si am inceput sa merg mai bine laughing. Voi cum va descurcati pe >>patine?::laughinglove struckbyee

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astept sa deschida la Unirea si la Izvor in Bucuresti, nici nu stiu daca au deschis, in fiecare an acolo merg laughing este fain in fata bradului, lume multa, bere mititei, sa vedem anul acesta.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi cu siguranţă mai rău ca tine. Nu am mers niciodată pe role, şi am fost doar de câteva ori la patinoar în anii precedenţi, deci cred că îţi dai seama.

| Victoria a răspuns:

Din pacate, in Vaslui nu exista patinoar. De-ar fi, as merge.

| Pho3nix a răspuns:

Eu ma descurc bine.happy
Eu merg repedee si faza e ca sunt si copii mai mici care merg pe acolo, sunt neatenti si cand iti apare unul in fata...greu de evitat.
Dar oricum, ma descurc.

| Marii a răspuns:

Am vrut sa merg intr-o zi dar se topise gheata, si de atunci n-am mai avut timp. Singura data cand am cazut de pe patine a fost ca m-a impins o proasta, pe care mai tarziu am dat-o cu capul de gheata, in rest ma descurc bine, imi tin echilibrul foarte bine fara ajutorul nimanui. happy

| dragosh a răspuns:

Prima oara am fost in 2004 cand s`a deschis.am mai fost de vreo 2-3 ori si dupa aia nu mi-a mai trebuit
Trage si tu concluzialaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte binehappy chiar acum am venit de la patinoarbig grin

si nu am cazut deloctonguehappy

| ştrumf_8528 a răspuns:

Eu anul trecut am fost prima oara. si m`am descurcat chiar mai bine decat colegii mei care merg de mai mult timp laughing) si anul` acesta am fost :X merg destul de bine thinking dar mai trag si cateva trante whistling nu ma prea pricep la curbe rolling on the floor)) tot timpu ma tin de cineva nu conteaza cine ( chiar daca nu-l cunosc )si reusesc sa ma intorc sau ma mentin pe picioare laughing) odata m`am prins de o fetita de vreo 10 ani si am cazut amandoua xD rolling on the floor))

| Zâmbărici explică:

Alllinna mi-a placut faza cu bere, mititeilaughing:X