Ce am putea face? dezinteresul e foarte mare si prostia si mai mare. trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca traim intr-o tara ca **** si sa invatam sa traim cu asta.
Banuiesc ca tu ai pus tare multe intrebari la aceste sectiuni si de aceea comentezi.
Asta e romanul "frate" vede paiul din ochiul vecinului, dar nu vede parul din ochiul sau!
Ai observat cate campanii umanitare se deruleaza in perioada noiembrie-decembrie? Ai observat cati copii au fost salvati pentru ca fiecare batran a dat 10 ron din amarata lui de pensie? Ai observat cate sectii s-au ridicat in spitale pentru ca copii au dat 20 de ron din alocatia lor pentru a salva micutii care se zbateau sa traiasca? Ai observat cati oameni ai strazi au fost salvati de frig pentru ca parintii tai au donat 20% Crucii Rosie in loc sa-i de-a lui Basescu?
N-ai observat pentru ca esti prea ocupat sa observi aparantele
Vreaiu sa mai zic ceva (ca am vazut niste raspunsuri rautacioase)
eu nu am zis cu racutate,, raspundeam la niste intrrebari si am vazut ca nu pe multa lume o intereseaza voluntariatu... daca nu va place intrebarea pastrati-va comentariile pentru voi(eu nu cred ca v-am raspuns niciodata urat)
multumesc