| mabytza a întrebat:

Ati observat ca cele mai putine intrebari sunt la cauze nobile si la voluntariat/ecologie?laughing
Asta e romanul frate laughing))

Răspuns Câştigător
| bd a răspuns:

Ce am putea face? dezinteresul e foarte mare si prostia si mai mare. trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca traim intr-o tara ca **** si sa invatam sa traim cu asta.

3 răspunsuri:
| Firefly a răspuns:

Banuiesc ca tu ai pus tare multe intrebari la aceste sectiuni si de aceea comentezi.
Asta e romanul "frate" vede paiul din ochiul vecinului, dar nu vede parul din ochiul sau!

| Razvan a răspuns:

Ai observat cate campanii umanitare se deruleaza in perioada noiembrie-decembrie? Ai observat cati copii au fost salvati pentru ca fiecare batran a dat 10 ron din amarata lui de pensie? Ai observat cate sectii s-au ridicat in spitale pentru ca copii au dat 20 de ron din alocatia lor pentru a salva micutii care se zbateau sa traiasca? Ai observat cati oameni ai strazi au fost salvati de frig pentru ca parintii tai au donat 20% Crucii Rosie in loc sa-i de-a lui Basescu?
N-ai observat pentru ca esti prea ocupat sa observi aparantelewinking

| mabytza explică:

Vreaiu sa mai zic ceva (ca am vazut niste raspunsuri rautacioase)
eu nu am zis cu racutate,, raspundeam la niste intrrebari si am vazut ca nu pe multa lume o intereseaza voluntariatu... daca nu va place intrebarea pastrati-va comentariile pentru voi(eu nu cred ca v-am raspuns niciodata urat)

multumesc