Alea cu id-urile la aştia eu sincer nici nu mă mai obosesc să le spun că niciodată nu vor găsi acele id-uri, pentru că nu are sens nu ai cu cine. La mulţi e şi comoditatea de ce să caut eu când aştia de pe TPU îmi pot răspunde? Eh. Baftă!
Si datoria noastra de cetateni de oroare(pardon, onoare) al acestui site este sa ii explicam fiecarui kinder/oaica ca starurile respective sunt mult prea ocupate ca sa stea online.Si Google-ul e mai sarac in informatii decat se crede.Subestimam mult prea mult gigantul
Nu sunt neaparat imbecili, sunt multi copii pe acest site, copii care nu au neaparat de pus o intrebare, ci vor doar sa fie bagati in seama.
Fiecare cu prostia lui. eu cred ca moderatorii ar trebui sa selecteze intrebarile postate astfel nu o sa mai apara 4 din 5 intrebari tampite pe TPU.
Adevarul e ca uneori nu gasesti chiar tot ce vrei pe google...de acea apeleaza si aici, dar majoritatea raspunsurilor se afla pe google...deci prin urmare le e lene sa tasteze pe google
Scumpo, acum imi realizez ca inteligenta si eleganta sunt puncetele tale forte ai un vocabular minunat. "..."