| HinnaBunneh a întrebat:

Ati observat ca uni oameni de pe TPU sunt Imbecili? Pun intrebaripe TPU de genu `care stie id-ul lui justin bieber sau a lui miley cyrus? laughing sau alti nu au auzit de google laughing in sensul ca unele intrebari le gasesti imediat pe google lol

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Alea cu id-urile la aştia eu sincer nici nu mă mai obosesc să le spun că niciodată nu vor găsi acele id-uri, pentru că nu are sens nu ai cu cine. La mulţi e şi comoditatea de ce să caut eu când aştia de pe TPU îmi pot răspunde? Eh. Baftă!

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Si datoria noastra de cetateni de oroare(pardon, onoare) al acestui site este sa ii explicam fiecarui kinder/oaica ca starurile respective sunt mult prea ocupate ca sa stea online.Si Google-ul e mai sarac in informatii decat se crede.Subestimam mult prea mult gigantulhee hee

Abh
| Abh a răspuns:

Nu sunt neaparat imbecili, sunt multi copii pe acest site, copii care nu au neaparat de pus o intrebare, ci vor doar sa fie bagati in seama.

| lays a răspuns:

Mda.mai cerea cineva id-ul selenei gomez parca
oh go on.copii malaughing

| cristina a răspuns:

Da dar nu toti sunt la feltongue

| cristina a răspuns:

Mai sunt si oameni seriosi

| yunnyaaa a răspuns:

Asa sunt unii mai imbecililaughing nu ai ce sa le faci. l-)

| Ciuƒix a răspuns:

Fiecare cu prostia lui. eu cred ca moderatorii ar trebui sa selecteze intrebarile postate astfel nu o sa mai apara 4 din 5 intrebari tampite pe TPU.

| Laura_9657 a răspuns:

Adevarul e ca uneori nu gasesti chiar tot ce vrei pe google...de acea apeleaza si aici, dar majoritatea raspunsurilor se afla pe google...deci prin urmare le e lene sa tasteze pe googlebig grin

| aleix a răspuns:

Scumpo, acum imi realizez ca inteligenta si eleganta sunt puncetele tale forte happy ai un vocabular minunat. "..."

Întrebări similare