Buna,pai am mai avut si eu asa astfel de momente,dr numai cand nu invatam,cand invatam nu aveam stres.
Nu e bine sa iti fie asa frica,ca nu rezolvi nimic daca te stresezi; relaxeaza-te si gandeste-te la altceva.
Nu trebuie sa exagerezi niciodata cu nimic,si lasa grijile deoparte.
Eu una nu ma prea gandesc la ziua de maine ce voi face la scoala si pana la urma si sa nu stiu nu e capat de lume si daca iau o nota mica, imi revin, invatand mai bine si ma scot.Nu trebuie sa faci o tragedie din asta, bafta!
Nu are de ce sa iti fie frica sau teama pentru ziua de maine la scoala sau pentru ca vei da un test la nu stiu ce materie.Atat timp cat te-ai pregatit si ai invatat pentru acel test nu are de ce sa iti fie teama.Incearca ca pe parcurs sa numai fi asa pentru ca din cauza ca iti este frica nu te mai poti concentra asupra testului sau se intampla sa uiti tot ce ai invatat, si este pacat.Bafta:*
Mi se intampla des...anul asta parca nu mai sunt asa panicata
Esti stresata! Las-o mai usor...invata-ti frumos, ai incredere in tine si in ceea ce sti!
Iti spun un secret daca te stresezi sarputea sa ai de pirdut.si sa iei nota mica din spmlu fapt ca te panichezi.Ai observat ca oamenii calmi au de castigat? Uite ce iti zic eu : invata dar nu mecanic ci logic si incearca sa fii cat mai relaxata; apoi incerca sa te relaxezi sau fa ceva sa-ti distraga atentzia sa uiti de frica(de exemplu scrie intr-un caiet de amintiri, asculta o muzica buna, vizionezi un serial.) apoi dormi linistita cu gandul ca va fi bine, ca ei invatat si nu e nimic de pierdut! Si daca se intampla sa iei o nota mica trebuie sa stii ca notele elevului sunt dela 1la 10 Succes si nu uita nu trebuie sa-ti fie frica ...incearca sa te impaci cu ideia ca "mi-am invtat si nimic nu ma impiedica sa iau nota mare"trebuie sa ai incredere in tine!
Si mie mi se intampla dar gandeste-te ca maine e o zii ca altele sau nu stiu si eu asa fac dar pentru tine nu cred ca ar merge dar incearca
Pai nu te increzi in propriile puteri daca ai invatat si tot ati este frica, incearca sa ati stapanesti sentimentele si sa fii mai sigur/a pe tine.
Si eu eram asa pe vremuri, dar am mai crescut si mi-am dat seama ca stesul nu ma ajuta cu nimic. Eu daca chiar am o zi grea, chilesc. Daca am un test si nu invat, citesc ceva in pauza, mai copiez si tot iau nota mare...asa de usor e cand nu te stresezi...parca universul tine cu tine =).
anonim_4396 întreabă: