De fapt majoritatea "iubirilor" mele cam asa s-au desfarsurat.La nivelul mintii mele.Atunci cand imi dadeam seama ca si tipul m-ar placea nu mai imi placea mie de el.Cam asa am facut in ultimii doi ani. Uneori am impresia ca erau mai bune relatiile astea in care te maritai cu tipul din gand de zece ori pe zi decat cele reale
Eu am citit tot in ce domeniu sunteti diferiti? app: mi s-a intamplat de multe ori dar eu eram atenta la ce hobi'uri are si ma documentam si apoi deschideam discutii din astea. si el era foarte incantat.
Si mie imi place de un baiat dar nu am curaj sa-i spun. Ma gandesc mereu ca poate el nu ma place sau o sa rad. El este mai rautacios si rade din orice si am preferat sa nu-i spun si nici nu ii voi spune( desi sunt cu el in clasa din clasa 1). Oricum nu cred ca el m-ar placea vreodata, deci ce rost are?
Daca vrei sa stii mai multe despre el poti citi intrebare mele pentru ca am pus cateva legate de el.
Si miee mi s-a intamplat. desii eu i-am zis baiatului ca imi place de el. Si de atunci am vorbit mai rar, dar am ramas prieteni. Si de o saptamana, doua vorbim mai mereu si ma alinta in tot felul`. O fi si asta ceva
Da stiu ca poate parea o prostie dar il cunosc de 2 ani de zile... l-am placut din prima clipa insa mai mult de "Buna"nu s-a intamplat nicicand intre noi, desi intoarce capul cand trec si-mi zambeste stiu din surse sigure ca nu sunt genul lui, deci nimic mai mult nu o sa fie! cu toate astea...de cate ori l vad realize cat de mult imi place.deci nu esti singura!
misauratcuviata întreabă: