Nu! Oameni inteligenti iisi fac singuri moda der cei prosti se imbraca cu cea ce nu le vine si nu le place doar pentru ca e la mode! Deci nu as purta ceva doar pentru ca e la moda
Deja port o multime pentru ca sunt la moda. Dar acesta nu este singurul motiv.Nu asi purta nimic la moda daca nu mi-ar placea cum arata, sau nu m`ar pune bine in evidenta(in sensul ca nu ar arata bine pe mine).
Nu as purta nici o haina la moda care nu-mi place.Hainele trebuie sa ma reprezinte si sa imi placa, nu sa ma faca sa fiu la moda.
Nu deoarece nu sunt pitzi. De exemplu eu ador stilul vintage dar s-a purtat in anii 50 dar eu il sau imi plac hainele extravagante:X:X:X:X mai ales palarii esarfe genti orice accesoriu
Nu, normal ca nu
Port ceea ce imi place si ce imi vine bine.
Poate pe o fata sta bine o anumita bluza iar pe mine nu./ Nu trebuie sa ma imbrac cu ea doar ca e la moda.
Trebuie sa imi placa mie in primul rand ca eu ma imbrac nu ceilalti
bfta:*!
Daca imi sta cu aceea haina, da as purta daca nu, dupa ce?
Nu ma simt bine in haina, n'are rost sa ma chinui sa o port pentru ca asa ii la moda
Eu in nici un caz! Daca ar fi moda "In sleep" cum sa merg eu in chiloti (portocali) pe strada?!
Never! Prefer sa imi fac stilul meu si sa nu-i imit pe altii. Hainele "la moda" ma fac sa ma simt obisnuita. Si nici nu imi plac
Daca nu imi plac nu as purta.
Daca sunt la moda asta nu inseamna ca imi sta bine