1)destin năvălind
tăvălind năruind tăvălind
soartă te loveşte
în inimă cap şi stomac
încap multe
vis ucis
înviere a dimineţii asasinate
sângele a rămas închegat
un pumnal
înfipt în mijlocul marginii vieţii
lovitură de picior a sorţii
doare dureros
te biruie tristeţea
o birui şi tu
o legi şi o arunci
în mare
marea
val val val
mal mal mal
valurile vieţii te lovesc
spinteci valul
pe plaja inimii se
scurge o zi
târându-te după ea.
2)Am iubit de când mă ştiu
Cerul verii, străveziu,
Despletitele răchite,
Curcubeiele pe stânci
Ori pădurile adânci
Sub ger alb încremenite.
Mi-a fost drag pe bărăgane
Să văd fetele morgane
Ori pe crestele din munte
Joc de trăsnete rotunde,
Scurgerea cocorilor,
Pacea înălţimilor,
Semeţia pinilor
Plini de scama norilor.
Am iubit iubirea pură,
Floare roşie pe gură
Şi în inimă arsură,
În priviri zăpezi candide
Şi-n piept voci necontenite.
M-a înfiorat ades
Tot ce gândurile ţes:
Pe al filelor polei
Dansuri repezi, legănate,
De pe arcuri înstrunate,
Săgetarea de idei...
Toată-această măreţie
Ne-a fost dată din vecie...
3)Iubitul meu de ai sti ce simt
cat am ajuns sa te iubesc!
Nu iti imaginezi cata dragoste
iti port in suflet
cum sa fac sa intelegi?
Pentru tine sunt
doar"o prietena buna "
chiar nu poti sa -ti dai seama?
cine astepti sa ti spuna?
Eu nu am curaj
nu cred ca ar fi bine.
Cum sa ti deschid ochii
sa ma vezi doar pe mine?
Sufletul ma doare cand imi povestesti
ca te ai indragostit de o fata
si cat o mai iubesti!
Eu, iti spun ca e frumoasa
ca va sta bine impreuna
dar ARDE SUFLETUL din mine
cand va -ntalnesc
tinandu-va de mana.
Pentru mine esti mai mult
decat "un prieten bun."
Decat sa te pierd
mai bine nu iti spun.
Acest secret ma doare,
si gelozia asta- i grea.
Fierbe sangele in mine
cand te vad cu ea!
Iubitule...cand noaptea vine,
ma -nchid in camera plangand.
Perna, tare in brate -mi stang.
Asa adorm, cu greu
Visandu -te mereu, mereu...
4)Ai fost al casei credincios
Şi te-am ţinut cu drag,
Prindeai uşor de sus un os
Şi te-aşezai pe prag.
Pe ploaie, pe ninsoare sau pe vânt,
Ne săreai înainte,
Şi îţi plăcea să te alint,
Spunându-ţi dulci cuvinte.
Erai însă neiertător,
Şi turbai de mânie,
Când îndrăznea vreun trecător,
De poartă să se ţie.
Dar într-o noapte neuitată,
Ţi-au dat "prietenii" otravă
Credinţa ta n-o mai voiau,
Dar n-au făcut mare ispravă.
Azi curtea e stingheră fără tine,
Gina crede c-o să mai revii,
Nu te-am înlocuit cu nimeni,
Deşi nopţile ne par pustii.
si Acum niste,Statusuri:
Plang in hohote de ras b-)
:X
Dayyy`
every day`
bueyy dathe in mortssiii meeeeii`
Si decat sa ma gandesc la ce a fost si la cat am de regretat mai bine ma gandesc la viitor si la ce am de castiga
Mandria ti-a ramas cea mai mare avere,zambeste`n fata raului si nu va avea nicio putere.
Sa Te intorc| |napo| n’am Sa Te rog…Ma| Bn Sufar Sh Plang O V|ata`nTreaGa sH Blestem ca De tot Praful Sa sE aleaga.;("
As fi vrut sa te pastrez in inima…nu ma meritai iubire…uita`ma!;-j
Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, Daca sunt fericita nu conteaza."!
dar indiferent de ce va fi, nu uita sa fi doar ce vrei tu sa fi."
imi iubesc baiatul maxim
si totusi stie cum sa faca, cum sa ma tina, Ca atunci cand e cu mine sa ma simt ca o regina:X"
daca pana acum ma gandeam daca e bine sau nu ceea ce se intampla, acum nu ma mai intereseaza.stiu ca te iubesc si asta e tot ce conteaza te iubesc
" ♫♦ Te iubesc ♥♫ "]
A fostt frumosss,darr dp cum stii s`a terminattt
si cedak
dp tine vnee altuu`
>; d<
Si o sa fie bine` chiar daca mai avem probleme`. iti`spun stai linistit`. `. ca multe vin si trec chiar`daca raman`semne`. orice`semn se vindeca`dupa o vreme`! []
Nu privi in spate,lasa-n urma tot ce-a fost
Tu incercai sa te ridici, el te tragea in jos
Dar nu ceda cand stii ca-nca mai poti
Ca tine sunt putine, dar ca el sunt toti *
amintesc, SMS-uri sterse, numere ascunse, oricum am mult prea multe surse, mult prea multe spuse, multe intrebari puse tie, putine cu raspuns din partea ta, dar fie, las de la mine!:*
Adu'ti aminte, intotdeauna ai fost artist la cuvinte si le strang sa ti le'ntorc, fara sa intorc tot ce a fost caci m-am intors de 2 ori si am inteles ca n'are rost!
♥. Acum pare pustiu si as vrea sa stiu ca tii la mine, sentimentul e inca viu si se mentine si in mine
Ca o pata pe camasha, totul se scurge. Aazi e dragoste cu pasiune, maine fuge. nimic nu tine o vesnicie.Astazi, un suflet plin de fericire, maine plange.
♥. El a fost d vina ca de fiecare data.Inceteaza fata sa te mai crezi vinovata.Ti.a promis...stiu! Te.a mintit.stiu! El o sa regrete cand e prea tarziu!
♥. Flori uscate`ntr`un buchet. le privesc si te astept, intoarce`te la mine. Nu`mai eu si linistea suntem in camera mea. imi e atat de greu fara tine
♥. Amintirea ta e inca prezenta. Ca o ploaie de vara rupe totul in sufletul meu, dar incetisor.Ma arde si ma uda in acelasi timp!
♥. O toamna ne-a legat. O iarna ne desparte. cu toate intr-un timp pana nu se mai poate. Ai fost odata tot. lumina pentru mine! Voi incerca sa las, sa vina de la sine!
♥. Stiu ca am gresit dar promit ca nu mai fac :* Uneori. ma port prosteste de parca as avea in mine un drac Dar tu nu stii sa te superi pe mine > < desi e foarte usor sa o faci Fiindca sunt experta in tampenii pot umple pe oricine de draci
♥. Am crezut in tine. am crezut in Noi. Si-am crezut ca langa Tine sunt invingator! Am crezuT in vise. Am crezuT in sanse Dar toT ce mi-am facut sunt. iluzii false`
♥. mmDa. Si iti aduci aminte cand iti spuneam. cuvintele alea pe care le rosteam?! Iti aduci aminte cand stateam. Pe banca aia, noi doi eram. Nu cred. pentru ca totul ai uitat. si cuvinte dureroase ai spus!
♥. hai spune-mi, de ce nu mai dormi serile? ...de ce ai putere sa-ti indeplinesti visele? ...sunt multe intrebari la care nu ai gasit un raspuns, de cand ea in inima ti-a patruns!
♥. Zilele trec incet alteori prea repede prietenii pot sa te ajute dar si sa te lepede!
♥. Banul tine stomacul satul ai buzunarul full da` atata timp cat n-ai cu cine sa imparti e totul nul!
♥. ii curg Lacrimi pe Obraji `. Vrei sa Le stergi.dar n`ai curaj! Nu e doar o aparenTza! E un gesT de indiferenTza! :*
♥. imi amintesc, SMS-uri sterse, numere ascunse, oricum am mult prea multe surse, mult prea multe spuse, multe intrebari puse tie, putine cu raspuns din partea ta, dar fie, las de la mine!:*
♥. Adu'ti aminte, intotdeauna ai fost artist la cuvinte si le strang sa ti le'ntorc, fara sa intorc tot ce a fost caci m-am intors de 2 ori si am inteles ca n'are rost!
♥. Acum pare pustiu si as vrea sa stiu ca tii la mine, sentimentul e inca viu si se mentine si in mine
♥. am facut mereu ca sa ne fie bine si chiar daca nu vom fi impreuna, chiar daca te voi vedea pe strada cu alta de mana, am facut tot ce ai vrut, am facut tot ce am putut, vei ramane amintirea zilelor ce au trecut.
♥. orice` ai face. tot` n`ai putea uita` de EA! Ea e` antitodul` tauu`... Ea e` cea care` a avut` mereu` grija de sufLetu` tau`!
ღ →P¡§ұ←ღ
* Vezi tu?! Ea nu prea stie ce se intampla,dar stie ca o adori! Tu sti ca ei nu`i pasa, si asta iti da fiori! Iti place ca se lasa greu, iti place ca e cuminte...Tu nu prea o minti pe ea...Dar ea mereu te minte! *
* Nu stiu ce se intampla, sunt departe de realitate! Cand nu esti cu mine...O zis pare o eternitate! *
* I`m not the girl you knewed along time ago,maybe you didn`t observe that from a while i grow up! :Xx *
* You are too proud to stop her, thinking that she will come back! *
* Au fost zile si nopti, Au fost tigari si sticle! Au fost zambete, Si lacrimi, Si diverse tentative!:-> *
* Prea multe certuri prostesti! M-am saturat sa te crezi ceea ce nu esti! *
* Nu mai am control, Esti de`asupra mea! E ametitor. Vreau si tu sa simti asa! *
* Cat de usor imi e sa`tszi spun TE IUBESC :X.Si cat de greu mi-ar fi sa te parasesc!> < *
* Azi te urasc, Si te iubesc! Si chiar te urasc, fiindca te iubesc!; x.Si simt asa, din vina ta.Aceleasi`sentimente ce schimba viata mea! *
* Imi impui prea multe, Chiar daca sunt chestii marunte! Crezi ca ma vei schimba?! Asta` i doar parerea ta! *
* Nu vreau sa renunti la ei peNtru mine.Ci sa te comPorti la fel de bine! *
* Mii de voci in capu` meu imi spun :''Heyy! Incearca sa te aduni!''.Si promit din nou, sa nu mai cred in promisiuni!; x *
* Tu imi spui mereu ca sunt viata ta, Sufletul tau. Fiindca nu vreau sa te pierd, Incerc sa te cRed!; X *
* Tu esti vinovat, Pentru tot ce s-a intamplat! *
* Fii mai atent la ceea ce iti voi spune! De restul` nu ma intereseaza, da`o`n *** de lume! *
* Vreau sa ma faci sa ma topesc de dor...Sa ma faci sa-ti spun mereu ca te Adorr!; x *
* Mereu cand iti va fi rau sa te gandesti la bine! Nu uita, ca ma ai de partea ta pe mine! > < *
* Ea,poate e singura ce poate cand apare sa-ti trimita problemele departe *
* Ea este pentru unu`! Nu o pot avea doi.Dar face ca intre cei doi sa se nasca un razboi. *
* It`s not supposed to feel this way,I need you, I need you,more and more each day!; X *
* Poate ca n-ar fi fost asa, Daca tu nu ai fi vrut alTceva! Am incercat sa-ti fiu pe pLac.Dar acum e ranDul tau sa plangi nu mai pot sa tac. *
* Priveste-ma atent, Si poate cu regret! M-ai vazut cu el, si te-ai uitat inSistent.CrEdeai ca voi suferii?! Acum nu mai plang, Acum rad, Sa stii!
* Iti voi impartasii, un strOp de fericire` n fiecare zii! *
* Decat sa ma gandesc la ei, mai bine imi fac mii de idei.Cu tine timpu` sa` l petrec.Si sa invat sa te Iubesc *
Mai gandeste-te o data.Cum ar fi inima ta, Atunci cand nu mai e ea?! *
* Priveste in jur ca sa poti vedea adevaraTa dragOste a ta!; x *
* Te ador mereu, pe cuvantu` meu *
* Nu trebuie sa faci un efort sa ma iubesti, Daca nu sunt eu gandeste-te cat de singur esti :-P *
* Iubeste-ma fara nici un regret, PrOmit sa fiu sinGuru` tau deFect. *
* Par mereu nocenta si copilaroasa...Asa toti imi cad in pLasa! :X *
* Baietii te` sa` nvetsze,Sa iubeasca fetele cu doua fete! *
* Sunteti doar cristale false,Care cand le ating se sparg! GelOzie si inVidie,Este tot ce aveti in cap! *
* Nu conteaza ce a fost,Ci ce va fi de` acu` nainte *
* Spui cuvinte mari, Pe care nu le`intelegi,Inainte sa pleci,Lasa` cheia sub presH. *
* Pune-te in genunchi,Si reprezinta-te! Acum ridica-te,Sterge-te la bot si prezinta-te. *
.All by me!
Se intampla uneori
Sa imi aduc aminte de tine...
Simt ca inapoi te vreau...
Dar, stiu ca nu e bine!
mi-as dori sa te sarut...
Si sa imi adormi in brate.> <
Nu o sa uit se s`a intamplat.
nu voi iubii un alt baiat`!; x
A fost o data...
S-a intamplat ca in povesti.
Dar poate acum e timpu` sa te las sa pleci.
Nu ma voi opune, chiar daca Inima imi frangi.
Poate e mai bine,
Sau poate si tu ai sa plangi!
. Fetele imi spun sa uit de tine acum.
Ai plecat, si ai ales un alt drum.
Ce a fost, s`a terminat!
Dupa tine mult timp am asteptat...
Nu ma poti accepta asa cum sunt eu de fapt...
Si nu mai vreau sa plang.
De tine sa-mi amintesc.
Ma doare inima.
Pa, pa. Te iubesc!
Erai naturala, te simteai bine,si se vedea... Iti cauti jumatatea, si ti-ai cautat`o printre multi. Majoritatea erau copii care se credeau adulti!
"Dar am nevoie de tine ca sa ma iubesti!"
"Si chiar daca n`am fost prima. stii si tu, sunt singura care conteaza!"
Dupa spusele mamei mele. daca acum nu te iubeste, nu te astepta ca in timp sa o faca.
Conteaza masina de afara... apartamentul din capitala conteaza in ce tara o s`o duci la vara :*
Miros iarba si o las sa-mi fredoneze delirul. norii alearga ca ma contopesc si le pierd sirul
"Ce-i frumos in suflet. nu-ti poate fi luat
Chiar daca stiu ca ma minte, prefer sa il cred decat sa simt ca il pierd"
E o poveste pe care o stii` []
E povestea speciala din viata` asta banala`[:*]
Zambeste`! Tu esti tot ce am mai bun`[] #
cand soarele va straluci, vom straluci impreuna, ti am zis ca voi fi aici mereu, ti am zis ca vom fi prietene pentru totdeuna. -"
Noi vorbim de parca ne-am certa`. Sa mor`!
Cand spui "Ce mm faci?! Pe unde esti?!"
Inseamna ca` vorbesti cu un prieten pe care il iubesti`! #
Prietenii cei mai buni sunt cei dupa care nu poti pune virgula, doar punct!:X
"Cand ei Cred Ca ai renuntsat da din cap.zambeste si treci la linia de start. "
sunt zodia leu.stii si tu ca nu prea dau in spate.ca un leu merg inainte chiar daca merg pe coate
Ai ramas ca un tatuaj facut la betie, pe care sunt mult prea rebela sa-l sterg!"
Nu renunta nicicind la ceea ce-ti apartine,si nu permite altora s arenunte la tine...
te iert pentru ca stiu ca ma iubesti,te iert pentru sufletul meu.
zambesc cand se vad,plang cand se cearta, dar indiferent se fapt ei se impaca si se iarta.
". tu ai nevoie de mine, si eu de tine ti-as sugera sa treci peste mandria de sine "
"Daca tu esti bun cu mine, asa voi fii si eu si-ai sa fii mereu pe primul loc in sufletul meuuuu
. trebuie sa`mi pese mai mult de mine. cateodata sa faci rau, aduce bine "
Nu e vina ei ca o folosesti ca sa ma ranesti dar tu, faci spume cand nu reusesti "
"Nu m`ai lasat sa-ti arat cine sunt, m-ai judecat inainte sa ajung la inima ta, nu se face asa. iubeste-ma pe mine nu imaginea mea."
"Degeaba`ncerci sa ma intorci acum din drum, e randul meu sa ma joc cu tine acum."
"darling, ceea ce nu stii, sau nu vrei sa recunosti tocmai pentru ca stii, este ca sunt mai buna decat ea."
"elegant dar ce e dincolo de fata asta ...stiu doar cei pe care i-am facut sa planga in viata asta..."
Cu pielea ei bronzata pune pasiune. vorbeste urat.da face numai lucruri bune."
Vreau sa ma iubesti cu adevarat. sa stai mereu langa mine, nu m`am saturat de tine!
Ea spune, el face. S`o plimbe, s`o imbrace. Sta bine cu RON`ii de parca ar fi Iri si Monii )"
"Fetele vor gentzi LV, masini beton. In dormitor bagabontzi cu nume sonor )!"
"Nu sunt femei pe interes, decat barbati care platesc si femei care primesc!"
Sunt o fata care stie ce vrea. Nu am pe nimeni si mi`e bine asa! Imi place viata nu ma poti judeca, nu trebuie sa-ti scriu vreun raport pe unde umblu, s`au cand ma intorc! "
Dintre toti cei care vor intra in viata mea, numai prietenii adevarati vor lasa urme in inima mea!"
"Fi perversa cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand cineva nu te pretuieste. Invata sa te faci respectat chiar daca nu toata lumea te inghite."
"♥Si poate voi iubii din nou ♥Eu nu fur inimi, le primesc cadou♥"
Este atat de schimbata; x! Exakt cum ai zis tu ca nu o sa fie vreodata!""
Ca să poţi să îţi depăşeşti instinctele, trebuie să ştii să îţi controlezi voinţa!
Deşi trăim şi luptăm împreună, fiecare moare singur…
Acum cauţi melodii care să'ţi amintească de noi. Îţi pare rău. şi mie. da nu te mai vreau înapoi. •°"
1. N`am putere, sa te mai chem inapoi. Din orgoliu, suferim azi amandoi. De la mine, doar putin daca lasam. Fericiti, fericiti si acum eram...
2. Doua inimi care bat. De ce oare se despart! De ce le desparte soarta. Sa stea una fara alta!?
3. Tu vrei sa uiti tot, trecand peste. Dar inca te gandesti la vechea ta poveste:-x
4. Dar ochii ei nu mai vorbesc. Ea ca pe o lacrima te-a sters
5. Ambitii prostesti ne-au despartit
6. Si dintr-o data parca ceva n-a mai mers. Ceva in mintea ta pe mine m-a sters
7. Odata mi-ai zis ca daca nu voi fi cu tine. Ma vei omora ca sa nu ma aiba nimeni
8. Cum ai putut sa-mi spui ca ma iubesti dupa ce m-ai inselat?
9. Poate eu sunt nebuna ca incerc sa te tin langa mine. Poate tu nici nu-ti doresti. Dar cum poti sa te intorci mereu, sa-mi spui ca ma iubesti?
10. Toate veneau, toate treceau, dar nimic nu ramanea Nici macar EL, care puteam sa jur ca ma iubea
11. Te asteptai dupa atata timp sa stea la greu cu tine? Teapa A plecat unde simtea el ca ii va fi mai bine
12. Decat sa ma bat cu "tine". Mai bine il cedez. Si cand o sa vada cum esti. O sa-l recuperez:-x
13.Lasa tot aici chiar daca a durut. Uita acum de mine, o sa ma descurc.
14. Am petrecut cu tine mii de clipe minunate:X
15. Credeam ca esti om bun si pervers nu o sa fii, dar tu ai distrus un suflet cu o joaca de copii
16. Toata lumea imi spune: "Viata merge inainte!" Degeaba, ca fara el, sunt doar un joc de cuvinte
17. Mai tii minte cand visam si desenam "I love you" pe trotuar?
18. Nimeni nu stie ce simt. M-am saturat sa ma tot mint!
19. Nimic nu doare mai tare, decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.
20. Nu vreau, sa nu pot sa ma trezesc acum! Te rog, mai stai, stiu ca vei pleca oricum.
21. Stiu ca inca ma iubesti, dar vrei sa pleci si vei pleca. Insa numai tu iti doresti, nu asta vrea inima ta.
22. Nu-mi aminti cum eram amandoi. Nu vreau sa mai plang iar pentru noi.
22. Regrete? Oare care alta fraiera o sa te mai ierte?!
23. Inca te uiti la poze de mult facute si realizezi ca sunt doar amintiri pierdute.
24. Cel ce ieri nu te-a iubit, nu te va iubi nici azi!
25. Cum vrei, poate nu vreau eu. Si daca ai sa pleci, stiu ca ai sa te intorci mereu!
26. A ramas amintirea, doi copii ce se iubeau. Si credeau ca nimeni n-o sa-i desparta... Dansand, razand in ploaie. N-aveau sa stie ca o relatie poate declansa razboaie
27. Si-ti placea ca doua fete sa te iubeasca. Aveai acea siguranta.
28. Nu mai sunt fata ce scria ore in sir despre dragostea ei pierduta si zambetul ala de copil.
29. Ochii care te priveau candva cu atata dragoste, acum plang si se uita in alta parte.
30. Cand ai plecat aveai lacrimi in ochi. Parca simteam ca vrei sa te intorci. Orgoliul tau, prea mare a fost. Nu te-ai intors.
31. Si in gand raman doar cateva amintiri. Dar cand te gandesti la ele uneori uiti sa respiri!
32. Faptele tale mi-au omorat zambetul!
33. De ce trebuie ca sa plang tocmai acum? De ce aceste texte dor cand spun ce spun?
34. Inca iti amintesti de acea fata. Care era preferata ta odata!
35. Dintre toate minciunile tale. "Te iubesc" era favorita mea!
36. Ursuletul de plus pe care plangi n-o sa te ajute
37. Mult timp a trecut, nimic nu s-a schimbat. La ea tot mai mult se gandeste. Traind cu teama ca deja l-a uitat. Nu stie ca inca-l iubeste
38. Acum degeaba incerci sa ma opresti, nu intelegi. Ai fi putut de mult s-o faci si nu ai vrut.
39. Te intrebi unde e baiatu tau acum?! Poate cu fiecare lacrima de-a ta el mai trage un fum.
40. Ai oftat adanc, singur pe afara. Dar ieri m-ai strans in brate pentru ultima oara!
41. Nu privi în alta parte când ai lânga tine tot.
42. Cat sa suport imi e prea greu. Sa ma cert cu tine mereu. E randul tau sa plangi si tu. Din vina ta asa-i vrut tu
43. N-ai facut un pas atunci cand puteai sa faci. Cand ma puteai lua in brate sa ma-mpaci!
44. M-ai incarcat de promisiuni care s-au dus. Odata cu tine iar totul a apus. Pozele le-am ars, amintirile le-am facut scrum. Plec mai departe, nu o sa ma mai intorc din drum
45. Ma-ntrebi de unde a aparut atata ura-n ochii mei. E vina ta, tu m-ai facut sa te privesc asa cu ei
46. Mai bine lasa. Fa-te ca nu-ti pasa
47. Peste cativa ani imi vei aparea in cale:-X Si-ai sa-mi spui: "Aveai dreptate cu vorbele alea ale tale!"
48. Nu te grabi sa arunci tot ce iubeai odata.
49. N-am ce sa schimb
50. Amintirea ei inca te doare. Si stiu ca mori de nerabdare. Sa o vezi, dar nu mai apare. Caci ceea ce i-ai facut, doare
51. Si nu mai are rost, trebuie sa uit tot ce-a fost!
52. N-au ramas decat amintiri, tu te-ai schimbat. M-ai facut sa plang prea des, am renuntat.
53. Pentru ca asa e cand iubesti, scrii numele lui oriunde:-x
54. Eu chiar te-am iubit!
55. Pana acum erai cu ea si acum te intorci si imi spui ca ma iubesti?
56. Dincolo de cuvinte sunt sentimente infinite:-x
57. Si alti incep sa acuze ca m-am schimbat cu timpu'. As fi ramas la fel daca ar fi fost totul mai simplu.
58. Tu pui botu', ala se distreaza. În fine, tu esti proasta lui, deci nu conteaza.
59. Ce-i frumos dureazã mult prea putin. Stii cã uneori clipele dulci se prefac in venin
60. O sa incerc sa scriu cat mai frumos, cu litere de sange. Sa vezi cat e de dureros a scrie: "a iubi", "a plange".
61. Sunt constienta ca nu pot fi cea mai buna, dar macar sunt diferita!
62. Doi pasi, arunca-te de la înaltime. Arunca-te in amintiri când simti ca nu ti-e bine.
63. Pisi nu fi speriata, daca vroiam sa ti-l iau, il luam de prima data!
64. Ce e dincolo de fata asta stiu doar cei pe care i-am facut sa planga in viata asta.
65. Ar fi interesant sa stii ce am de spus dar nu-mi mai bat capu`! Sa rezumam treaba uitand unu de altu`!
69. Mi-aduc aminte lucruri pe care nu le pot exprima-n cuvinte.
70. Raspunde-mi la intrebare si tine capu’ sus chiar daca doare: "Cand m-ai inselat, atunci ma mai iubeai oare?!"
71. Si o strangi la pieptul tau la fel ca acum ceva timp. Si iti dai seama ca n-ai fi renuntat la ea pentru nimic.
72. Chiar daca nu-s toate roz. Tot le colorez eu o data
73. Cand voi uita eu. Iti vei aminti tu
74. Parca e ea. Cea care spune mereu "Te iubesc!" in loc de "Multumesc":X
75. Fotografiez sclipiri de pleoape. Creez album pictat de noapte. Imi dai sperante ca va fi bine. Imi dai sperante ca te am pe tine.
76. Mi-am batut joc de el si am facut-o bine. Asa ca n-ai niciun motiv sa fii suparat pe mine
77. Hai nu pune botu', esti copil? Daca ti-am spus c-o sa vin, o sa vin:-x
78. Si n-ai sa ma mai vezi ca ma plâng, n-ai sa mai vezi ca ma ascund. Sunt pur si simplu ceea ce sunt! Si înca o data iert, dar nu uit.
79. Poate c'am inteles gresit de la inceput! Poate ca n'am inteles ca nu s-a putut!
80. Înca îl mai iubesti si esti pregatita sa-l ierti. Si probabil o sa-l ierti chiar dac`ai sa regreti
81. E special ce se intampla cu noi. Avem si soare, avem si ploi:-x
82. M-ai vazut in roz si imi statea bine. Caci roz e culoarea unui inger ca mine:-x
83. Cand ar fi trebuit sa imi spuna sa stau, nu a zis nimic.
84. Pentru ca el poate sa fie totul sau nimic.
85. Daca cineva nu a gresit niciodata, inseamna nu a incercat sa faca nimic nou.
86. Cui ii pasa de tine, ramane acolo chiar si cand gresesti. Te invata, te corecteaza si te iarta
87. Si pun pariu ca îti e greu, ca ai plâns si tu macar o data, ca puteai fi fericit, puteai sa ma pastrezi.
88. Lucrurile marunte imi fac viata fericita:-x
89. Cat e de simpla viata cand noi suntem pe bune. Cate amintiri, cate placeri, cate nopti nebune
90. Atatea sentimente, ce tresariri, trairi. Si tot mai am momente cand te sorb din priviri:-x
91. Ma iei in brate, te tin de mana. Suntem doar noi doi, impreuna:X
92. Pentru ca imi permite, sa glumesc cand nu e in toane bune. Desi il stresez mult, pentru el sunt cea mai scumpa din lume!
93. Ce rost mai au explicatiile acum. Stiu ca nu ma crezi oricum!
94. Sunt satula de tine, satula de noi. Stai, nu pleca! Ia si trecutu’ si carati-va amândoi!
95. Pentru tine am renuntat la mine, pentru tine la toate am renuntat. Astazi vreau sa ma gandesc la mine si sa renunt la tine cu adevarat.
96. Dar nu mai sunt acolo unde m`ai lasat...M`am ridicat si am plecat!
97. Mereu am simtit nevoia de a avea pe cineva care atunci când îi spun ca sunt OK sa ma ia în brate si sa-mi spuna: "nu, nu esti!"
98. M`am saturat sa ma mint singura ca va fi bine, cand stiu prea bine ca tu ai plecat de tot de langa mine.
99. Si când pun totul în balanta, vad ca ti-am acordat prea multa importanta
100. Si imi ceri iertare a mia oara, oare cand o sa faci si tu ceva sa nu mai doara?
:*