Am prieteni nefumatori care ar renunta mai degraba la iubite sau frati decat la mine
Ar trebui să fiu de-a dreptul idioată ca să fac asta.
Nu mă bag în plăcerile omului.
Buna
nu, mai ales daca ai un prieten adevarat, ceea ce este greu de crezut in ziua de azi, e bine sa il respecti pentru a fi respectat, totusi l-as atentiona ca in preajma mea sa nu fumeze.
O seara buna
Desigur ca nu.Un prieten adevarat il accepta pe celalalt asa cum este el.Nu il abandonezi, cand are o problema.(fumatul, intr-adevar este o problema, un factor nociv, atat pentru propria persoana, fumatorul, cat si pentru cei din jurul sau).In schimb, il poti indruma spre bine, il poti ajuta prin diverse modalitati sa renunte la acest viciu.Ii poti spune, ca decat sa arunce banii pe tigari, isi poate achizitiona in schimb, o haina, o bijuterie, ceva, orice, dar care sa ii foloseasca intr-adevar.Pentru ca dupa ce ca un fumator da bani pe tutun, isi mai distruge si sanatatea. Apoi poti sa-l indrumi catre un medic, sa mergeti impreuna(in ideea sa fii alaturi de el, intr-un moment atat de important) pentru cateva sugestii cu privire la renuntarea consumului de tutun.Si chiar de nu ar reusi( mai bine spus daca nu ar dori sa se lase, pentru ca practic este imposibil sa nu reusesti atata timp cat exista vointa), un prieten il accepti asa cum este.Caracterul sau nu consta in consumul de tutun. Poate fi un om extraordinar.Iar daca se lasa, ii poti explica ca renunta la tigari in favorea lui, pentru el, nu pentru tine, faci toate aceste pentru ca-i vrei binele.
Daca ai renuntat doar pentru ca s-a reapucat de fumat inseamna ca alea 8 luni nu au insemnat nimic pentru tine sau ca esti Xtreme
Nu, dar l-as atentiona ca nu imi place sa fumeze cineva in prezenta mea si dacar ar fi prieten bun ar intelege si ar incerca sa se abtina. e evident ca oricum nici tu nu stai bot in bot cu el cand fumeaza... bft.
Nu, nu cred ca am dreptul sa judec pe cineva, mai ales daca este cel/cea mai bun/a prieten/a
Nu,fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui dar eu as incerca sa il fac sa nu mai fumeze.
Nu!
Atata timp cat nu te influenteaza si nu-ti deviaza traseul tau din aceasta viata.
Nu, cel mai bun prieten al meu ( fratele meu aproape) pe care il stiu de 10 ani s-a apucat de fumat de un an si ceva si cand ma mai intalnesc cu el mai fumeaza cate o tigara, dar e ceva nesmnificativ, daca te deranjeaza fumul de tigara poti sa ii spui sa nu fumeze cand este cu tine si o sa inteleaga. O zi buna!
Nu, normal ca nu, asta e problema lor. Pentru mine nu conteaza daca sunt fumatori sau nu, tot prietenii mei raman.
Nuuu! In orice caz daca m-ar deranja ca fumeaza as incerca cat mai mult sa-l ajut sa se lase de acest viciu daunator.
Da pentru ca fumatul ma deranjeaza foarte mult. Nu-l support nici pe tatal meu
Nu,daca sunteti prietene bune nu ar trebui sa nu mai fiti amice doar pentru asta. Daca asa se simte bine, bine. Daca nu, si mai bine. Ar trebui sa o ajuti sa ajunga pe drumul bun...
Nu!
nu trebuie sa renunti la prietenia cuiva doar din simplu motiv ca fumeaza!
AleAlecS întreabă: